Monitör Dahil 6500 TL'ye Sistem Toplama

Öncelikle Coolermaster 3.1 F/P ürünü değil mimari hatalı bir kasa. Önü kapalı olduğu için hava akışını engelliyor. Dark N10 veya CMT110A kasa alıp yanına da Highpower 500W alabilirsin. Yalnız şura da atılan 1070'li sistemi almalısın kesinlikle.

İnternette inceleme olarak CMT110A hiç görmedim araştıyorum kalitesi şu bu nasıldır bulamadım çok hoşuma gitti özellikle fiyat açısından FSP CMT110A 500W 80+ Silver USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa nasıldır ?

CMT110A, Dark N10, Xigmatek Frontlier gibi kasalar bu bütçe de F/P ürünler oluyorlar. Zaten CMT110A harika bir kasa. İleride fan eklemesi yaparsınız tamamdır.
İnceleme filan görmedim de hoşumada gitti baya başka bu tür kasa model önerisi yapabilirmisiniz size zahmet ?

Kasanız ile parçalar uygundur. Yalnız Dark'ın içerdiği PSU pek kaliteli değil. 250 TL'ye Dark Sentinel alıp 270 TL'ye de bu PSU'yu almak daha mantıklı.

Kasanız ile parçalar uygundur. Yalnız Dark'ın içerdiği PSU pek kaliteli değil. 250 TL'ye Dark Sentinel alıp 270 TL'ye de bu PSU'yu almak daha mantıklı.
Dark sentinel yerine FSP CMT120A modeline karar kıldım bunun için kaliteli PSU önerirmisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…