Monitör Dahil 6500 TL'ye Sistem Toplama

Öncelikle Coolermaster 3.1 F/P ürünü değil mimari hatalı bir kasa. Önü kapalı olduğu için hava akışını engelliyor. Dark N10 veya CMT110A kasa alıp yanına da Highpower 500W alabilirsin. Yalnız şura da atılan 1070'li sistemi almalısın kesinlikle.

Öncelikle Coolermaster 3.1 F/P ürünü değil mimari hatalı bir kasa. Önü kapalı olduğu için hava akışını engelliyor. Dark N10 veya CMT110A kasa alıp yanına da Highpower 500W alabilirsin. Yalnız şura da atılan 1070'li sistemi almalısın kesinlikle.
İnternette inceleme olarak CMT110A hiç görmedim araştıyorum kalitesi şu bu nasıldır bulamadım çok hoşuma gitti özellikle fiyat açısından FSP CMT110A 500W 80+ Silver USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa nasıldır ?

Maalesef o fiyat bazında bildiğim modeller çok yok. CMT110A, Dark N10, Dark Sentinel, Xigmatek Frontlier falan var.
FSP CMT110A 500W 80+ Silver USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa ve Dark Sentinel PRO 500W 80+ Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa arasında kaldım sessizlik açısından ve kalite açısından hangisi iyidir ?
365668

Parçalar 2 kasaya da uygunmudur ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı