Öncelikle Coolermaster 3.1 F/P ürünü değil mimari hatalı bir kasa. Önü kapalı olduğu için hava akışını engelliyor. Dark N10 veya CMT110A kasa alıp yanına da Highpower 500W alabilirsin. Yalnız şura da atılan 1070'li sistemi almalısın kesinlikle.
İnternette inceleme olarak CMT110A hiç görmedim araştıyorum kalitesi şu bu nasıldır bulamadım çok hoşuma gitti özellikle fiyat açısından FSP CMT110A 500W 80+ Silver USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa nasıldır ?Öncelikle Coolermaster 3.1 F/P ürünü değil mimari hatalı bir kasa. Önü kapalı olduğu için hava akışını engelliyor. Dark N10 veya CMT110A kasa alıp yanına da Highpower 500W alabilirsin. Yalnız şura da atılan 1070'li sistemi almalısın kesinlikle.
CMT110A, Dark N10, Xigmatek Frontlier gibi kasalar bu bütçe de F/P ürünler oluyorlar. Zaten CMT110A harika bir kasa. İleride fan eklemesi yaparsınız tamamdır.İnternette inceleme olarak CMT110A hiç görmedim araştıyorum kalitesi şu bu nasıldır bulamadım çok hoşuma gitti özellikle fiyat açısından FSP CMT110A 500W 80+ Silver USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa nasıldır ?
İnceleme filan görmedim de hoşumada gitti baya başka bu tür kasa model önerisi yapabilirmisiniz size zahmet ?CMT110A, Dark N10, Xigmatek Frontlier gibi kasalar bu bütçe de F/P ürünler oluyorlar. Zaten CMT110A harika bir kasa. İleride fan eklemesi yaparsınız tamamdır.
Maalesef o fiyat bazında bildiğim modeller çok yok. CMT110A, Dark N10, Dark Sentinel, Xigmatek Frontlier falan var.İnceleme filan görmedim de hoşumada gitti baya başka bu tür kasa model önerisi yapabilirmisiniz size zahmet ?
FSP CMT110A 500W 80+ Silver USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa ve Dark Sentinel PRO 500W 80+ Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa arasında kaldım sessizlik açısından ve kalite açısından hangisi iyidir ?Maalesef o fiyat bazında bildiğim modeller çok yok. CMT110A, Dark N10, Dark Sentinel, Xigmatek Frontlier falan var.
Dark sentinel yerine FSP CMT120A modeline karar kıldım bunun için kaliteli PSU önerirmisiniz ?Kasanız ile parçalar uygundur. Yalnız Dark'ın içerdiği PSU pek kaliteli değil. 250 TL'ye Dark Sentinel alıp 270 TL'ye de bu PSU'yu almak daha mantıklı.
120A alma 110A al. 120A'nın önü kapalı 110A'nın ise önü mesh panel. Yani hava akışı daha iyi. Attığım PSU'yu alabilirsin gayet F/P kalite ürünü.Dark sentinel yerine FSP CMT120A modeline karar kıldım bunun için kaliteli PSU önerirmisiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.