Performansına göre en uygun işlemci o diye düşündüm. Yoksa ben de fazlasını almak isterim. r5 2600 nasıl peki?O fiyata o sisteme R5 1600 kesinlikle alma. Vatan'dan OEM almak parca parca almakdan daha mantıklı ama ekleme cıkarma olmaması dezavantaj.
Farkı nedir hocam ikili olmasının?Ram için 1x16 single ram değilde 2x8 tercih etseniz daha iyi olmaz mı?
Diye düşünüyorum.
Performansına göre en uygun işlemci o diye düşündüm. Yoksa ben de fazlasını almak isterim. R5 2600 nasıl peki?
Farkı nedir hocam ikili olmasının?
Teşekkür ederim. Ben de anakartı yükselteyim ya da diğer parçaları yükselteyim diyorum doğal olarak maliyet artıyor. Donanıma müdahale edebilecek çok bilgiye sahip değilim o yüzden vatandan almak istiyorum bulunduğum yerdeki mağazayla muhatap olayım diye. İtopya, teknobiyotik gibi yerlerden alan arkadaşlarım hep sorun yaşadılar kasalarda da müşteri ilişkilerinde de. Oradaki sistemlerde de hep asrock, inno3d gibi adını bilmediğim markalar gördüm açıkçası artık sağlam bir şey almak istiyorum bilindik marka olsun biraz daha fazla olsun.Monitörü de hocam kime sorsam 144 hz al dediler online oyun oynamam çok nadir film dizi sık izlerim. Bunda olay şu mu 75hz monitörde 90fps bile alsam 75fps’ten fazlasını göremiyor muyum?İkili olursa çok daha fazla performans alırsınız. Ayrıca o anakartı önermem, B450M S2H daha iyi olur. 8 pin CPU güç girişi var ve MOSFET soğutucusu var. VRM olarak da üstün. Ancak bunların ikisi de bence giriş seviyesi anakartlar, yükseltmeye açık bir sistem için bunu öneririm:
Asrock B450 PRO4 AMD AM4 DDR4 AM4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sadece Vatan'dan alacağınız sistemin de size çok daha pahalıya patlayacağını belirteyim. Online oyunlar oynamayacaksanız 75Hz monitörler size yetecektir. Monitör için 1000TL ayırsanız yeter.
Fiyatına göre çok iyi ama arıza vs durumunda nasıldır. Bu firmayı hiç duymadım iyiyse alabilirim.Alman gereken kasa bence bu. Vatan şart demişsiniz yeni gördüm kusura bakmayın.
ModArt PC-MA1 / AMD RYZEN 5 3500X / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC tarafından hazırlanan MA1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1650 4GB ekran kartı AMD’nin 3.Nesil Ryzen 5 3500X işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Sitede yazdıklarına göre parçaların her birinin ayrı ayrı resmi distribütör garantisi varmış.Teşekkür ederim. Ben de anakartı yükselteyim ya da diğer parçaları yükselteyim diyorum doğal olarak maliyet artıyor. Donanıma müdahale edebilecek çok bilgiye sahip değilim o yüzden vatandan almak istiyorum bulunduğum yerdeki mağazayla muhatap olayım diye. İtopya, teknobiyotik gibi yerlerden alan arkadaşlarım hep sorun yaşadılar kasalarda da müşteri ilişkilerinde de. Oradaki sistemlerde de hep asrock, inno3d gibi adını bilmediğim markalar gördüm açıkçası artık sağlam bir şey almak istiyorum bilindik marka olsun biraz daha fazla olsun.Monitörü de hocam kime sorsam 144 hz al dediler online oyun oynamam çok nadir film dizi sık izlerim. Bunda olay şu mu 75hz monitörde 90fps bile alsam 75fps’ten fazlasını göremiyor muyum?
Fiyatına göre çok iyi ama arıza vs durumunda nasıldır. Bu firmayı hiç duymadım iyiyse alabilirim.
Teşekkür ederim. Ben de anakartı yükselteyim ya da diğer parçaları yükselteyim diyorum doğal olarak maliyet artıyor. Donanıma müdahale edebilecek çok bilgiye sahip değilim o yüzden Vatan'dan almak istiyorum bulunduğum yerdeki mağazayla muhatap olayım diye. İtopya, Teknobiyotik gibi yerlerden alan arkadaşlarım hep sorun yaşadılar kasalarda da müşteri ilişkilerinde de. Oradaki sistemlerde de hep ASRock, INNO3D gibi adını bilmediğim markalar gördüm açıkçası artık sağlam bir şey almak istiyorum bilindik marka olsun biraz daha fazla olsun. Monitörü de hocam kime sorsam 144 Hz al dediler Online oyun oynamam çok nadir film dizi sık izlerim. Bunda olay şu mu 75Hz monitörde 90FPS bile alsam 75FPS’ten fazlasını göremiyor muyum?
Fiyatına göre çok iyi ama arıza vs durumunda nasıldır. Bu firmayı hiç duymadım iyiyse alabilirim.