Monitör Dahil, I5 9600K ve GTX 1070 TI Sistem Toplama

Gümrük vergisi ve kargoyu fiyata dahil ediyorsun değil mi? Zotac modeli blower, geç. Evga da stokta yok.
Evet gümrüğü hesaplayarak düşünüyorum ve evga vardı ama uyarı aldığım için dün yazamadım ve fiyatı 499 dolardı dün bunu konuşmuş olsak siparişi verirdim ama şuan stokta yok geldiğinde inşallah fiyatı artmaz . O zaman evgayı bekliyorum doğru mudur ?

Stokların oturmasını bekleyin, stokta kart kalmayınca fiyat artıyor sonra tekrar düşüyor. O kart tekrardan 429$'a düşecektir.

Stokların oturmasını bekleyin, stokta kart kalmayınca fiyat artıyor sonra tekrar düşüyor. O kart tekrardan 429$'a düşecektir.
Yaklaşık 15 gündür takip ediyorum , stoğa 1 - 2 adet geliyor galiba ve direk bitiyor . Üstelik her geldiğinde üstüne zam koyarak geliyor. Bu konuda cidden bahsettiğiniz gibiyse bekleyebilirim

Merak etmeyin, mutlaka stoğa normal fiyattan gelecektir ama ne kadar beklersiniz onu bilemiyorum.

Kasanız Mid Tower kasalar arasında en geniş olanlar modellerden biri, bazı anakartların VRM soğutucuları kasa iç hacminin darlığından ötürü çarpışabiliyor radyatör ve fanların içeri montaj edilmesinden ötürü. Ama sizin kasanın üst panelde bulunan fan yuvalarından sonra hatırı sayılır bir boşluğu var, içerisine alamayacağı anakart - radyatör ikilisi neredeyse yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…