Monitör dahil taksitli sistem önerisi

Hocam o sistem yerine bunu tercih edebilirsin.

Toplam tutarda 1000 TL gibi bir fark oluyor 12 ay olarak alınca.

Intel ekran kartına hayır demezsen asıl önerim şu olacaktır.

RX6600 ve Arc 750 için biraz kendin araştırma yaparsan bir fikir edinmiş olursun.
Hocam peki hangisini önerirsiniz ve ayrıca PCH V3.1 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bu sistemi önerir misiniz?

Önerilebilir aslında ama toplam tutarda 1000 TL artış oluyor GameGaraj'dan attığım sisteme göre.

1686481573926.png

1686481608338.png

GameGaraj'daki sistemle aşağı yukarı aynı sonuçları verir diye düşünüyorum o yüzden GameGaraj'daki sistem daha mantıklı gibi.

Öyle gibi gözüküyor. GameGaraj'daki sistemin PSU'su kasa ile beraber geliyor biraz araştırdım içindeki PSU hangi marka bulamadım. Almadan önce destek üzerinden arayarak falan soru sor öğren. (kasası DK150 Black 650W)

Ben PSU'lara çok hakim değilim modelini öğrendikten sonra ayrı bir konu açarak diğer üyelerin görüşünü de alabilirsin.

Bununda içindeki PSU kalitesiz ise senin attığın pch sisteme bakmak iyi olabilir. Onun parçalarında gözle görülür bir kusur yok gibi sadece fiyatı ötekine kıyasla pahalı diye önermekten çekinmiştim.

Ayrıca GameGaraj'daki sisteme kendimiz özelleştirip PSU takmaya kalkınca fiyatları benzer oluyor pchv3 ile. Ve aynı fiyatta anakart olarak H610 daha kötü kaldığından Gençer Gaming'deki sistem daha mantıklı.

Son düzenleme:
Öyle gibi gözüküyor. GameGaraj'daki sistemin PSU'su kasa ile beraber geliyor biraz araştırdım içindeki PSU hangi marka bulamadım. Almadan önce destek üzerinden arayarak falan soru sor öğren. (kasası DK150 Black 650W)

Ben PSU'lara çok hakim değilim modelini öğrendikten sonra ayrı bir konu açarak diğer üyelerin görüşünü de alabilirsin.

Bununda içindeki PSU kalitesiz ise senin attığın pch sisteme bakmak iyi olabilir. Onun parçalarında gözle görülür bir kusur yok gibi sadece fiyatı ötekine kıyasla pahalı diye önermekten çekinmiştim.

Ayrıca GameGaraj'daki sisteme kendimiz özelleştirip PSU takmaya kalkınca fiyatları benzer oluyor pchv3 ile. Ve aynı fiyatta anakart olarak H610 daha kötü kaldığından Gençer Gaming'deki sistem daha mantıklı.
Tamamdır Hocam teşekkür ederim minnettarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı