Monitör darbe aldıktan sonra görüntü bozulmaları

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Merhabalar, ben içeride oturuyordum ablam çocuk bakıcısı olduğu için çocuk kalıyor evde. Bilgisayardan sevdiği videoyu açmış ablam. Konuya gelecek olursak ablam bilgisayarı bozulmuş diye çağırdı. Baktığımda bu ekranlarla karşılaştım çocuğa sorduğumda vurdum dedi.
Ekrana baktığımda rengarenk bir şey gördüm kapattım sonra açtım karşıma disk gibi yazılar geldi orayı çekemedim ondan sonra fixing C yazısı geldi sonra sisteminiz güncelleniyor yazısı çıktı, bu neden oldu ne yapmış olabilir bilgisayara çocuk? Adım, adım fotoğrafları koydum.

IMG_20200910_183952.jpg

Kapattıktan sonra bu yazı gibi çıkmıştı bir şey ama tam hatırlamadığım için buna benzettim.
Eki Görüntüle 663723

IMG_20200910_184059.jpg

IMG_20200910_184104.jpg

IMG_20200910_184155.jpg

IMG_20200910_184231.jpg

Son düzenleme:
PC'ye vurunca arada öyle yapıb kitleyebiliyor PC'yi bende de öyle oluyor fixing C yazısına gelirsek. PC'yi sanırım direk arkadan tuş ile kapattınız o zaman bir zarar görmüş sanırım onu onardıktan sonra Windows Update kendini otomatik güncelleştirmiş tüm olay bu.

Çocuk PC'ye vurunca ekran kartı büyük ihtimalle temassızlık falan yaptı. Peki bilgisayarın şu anki durumu nedir?
Sıkıntı yok şu anlık.
Monitöre vurduğu kesin mi? C diskinin düzeltilmesi vs. monitörle alakalı şeyler değil çünkü. Kasaya vurmuş olabilir mi?
Orası muamma. Çocuk olduğu için ne dediği belli değil. Ben sordum vurdun mu diye o vurdum dedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı