Monitör ekranı giderse bilgisayar kapanır mı?

xienion

Hectopat
Arkadaşlar; dönüştürücü ile birlikte monitör kullanıyorum. 1.5 saat önce bilgisayar kapandı durduk yere. Sonra yeniden açıldı ekran geldi 2 dakika sonra bilgisayar ve monitör kapandı. Son kez denedim monitörden görüntü gelmedi. Ekran kartı fanları işlemciler dönüyordu, başka bilgisayardan denedim onda da görüntü yok. İlk kapanan bilgisayarın içinde 2060 ekran kartı var. Monitör kapanınca dönüştürücü yüzünden bilgisayarda kapanmış olabilir mi?
Çünkü yeni aldım bilgisayarı bir şey olmuş ise iade edeceğim.

Dönüştürü güncel bir dönüştürücü ise kapanmaz. Monitörü başka bir cihaza takıp çalıştığından emin olun. Eğer monitör çalışıyorsa sorun ekran kartında olabilir.

Dönüştürü güncel bir dönüştürücü ise kapanmaz. Monitörü başka bir cihaza takıp çalıştığından emin olun. Eğer monitör çalışıyorsa sorun ekran kartında olabilir.

Başka cihaza taktım. Gene görüntü yok. Ama monitör çalışıyor yani ışığı yanıyor. Kabloda sıkıntı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı