Monitör ekranı nasıl temizlenir?

ViewSonic XG2401 monitöre sahibim. Ekranım biraz pis duruyor, hapşırınca çıkan su baloncukları falan kir yapmış. Ekrana zarar vermeden bunu nasıl temizleyebilirim? Detaylı temizlemek istemiyorum, sadece pisliğini almak istiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar tavsiye de bulunursa sevinirim, monitörler böyle konularda hassas diye biliyorum, boş yere monitörümü bozmak istemem.

ViewSonic XG2401 monitöre sahibim. Ekranım biraz pis duruyor, hapşırınca çıkan su baloncukları falan kir yapmış. Ekrana zarar vermeden bunu nasıl temizleyebilirim? Detaylı temizlemek istemiyorum, sadece pisliğini almak istiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar tavsiye de bulunursa sevinirim, monitörler böyle konularda hassas diye biliyorum, boş yere monitörümü bozmak istemem.
Mikrofiber toz bezini hafif ıslatın (çok değil). Yavaş yavaş silebilirsiniz pek bir zararı olacağini düşünmüyorum.

Mikrofiber toz bezini hafif ıslatın (çok değil). Yavaş yavaş silebilirsiniz pek bir zararı olacağini düşünmüyorum.
Ben de öyle düşünüyorum ama pek bir zararı olacağını düşünmüyorum derken zararı olacak ama az olacak anlamında mı söyledin yoksa zararı olacağını düşünmüyorum anlamında mı söyledin. :D

İzopropil alkol ile silebilirsin yoksa gözlük bezleri ile kuru bir şekilde çıkana kadar sil.
Gözlük bezim var aslında, denenebilir

Ben de öyle düşünüyorum ama pek bir zararı olacağını düşünmüyorum derken zararı olacak ama az olacak anlamında mı söyledin yoksa zararı olacağını düşünmüyorum anlamında mı söyledin. :D

Gözlük bezim var aslında, denenebilir
Zararı olmaz anlamında dedim çok takıntılı bir insan değilim ve direk bodoslama dalıyom monitöre kaç yıldır kullanıyorum bi probleminide görmedim bu yöntemin.

İnternette kesinlikle kolonya ile temizlenmemesi gerektiği yazıyor. Bezi hafif nemlendirip silmek en mantıklısı gibi duruyor sanırım. Teşekkür ederim herkese
Ne zararı var bilmiyorum. Telefonumu da laptopımı da monitörümü de kolonya ile silerim hep. Hiç sorun olmadı. Ama boyalı şeylere kolonya değdirmeyin, boyayı çıkarıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı