Çözüldü Monitör ekranında çizik ve siyah noktalar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rudenz

Hectopat
Merhaba;

Bilgisayarımı kullanırken aniden görseldeki gibi ekranda çizik ve siyah nokta belirdi. Neden olmuş olabilir, garanti kapsamına girer mi yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 272172470_1009363809661899_1827154449325689218_n.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 242
Merhaba;

Bilgisayarımı kullanırken aniden görseldeki gibi ekranda çizik ve siyah nokta belirdi. Neden olmuş olabilir, garanti kapsamına girer mi yardımcı olur musunuz?
Benim de başıma gelmişti 2 olasılık var
Ölü pixel ve garantiye girer
Bir darbe sonucu veya başka bir sebepten ötürü oradaki pixellerin monitör içindeki aynitlaticiya ve gün geçtikçe büyüyorlar benimkinde karadelik oldu adeta 2 tane top oynuyorum sağa sola ilerliyorlar buyumeleri 2 yıl aldi
Arkadaki ince aydınlatıcı bir tabaka var orası pixellere değiyor ve bu oluşuyor başka sebep bilmiyorum birde dediğim gibi ölü pixel olabilir o garantiye giriyor ve şaka değildi cidden dediklerimde ciddiyim

Dell'in sitesine girdim ürünün kodunu girip garanti sürecine bakmak istediğimde şöyle bir liste çıktı karşıma; dediğiniz gibi ölü pixel garanti kapsamına giriyormuş.
Sizin adınıza mutlu oldum çünkü benim yaşadıklarım hiç iyi değildi * ben de kaybolmamisti.

Adınıza üzüldüm, garanti sürecinde marka yardımcı olmuştur umarım
Tecrübe hocam, tecrübe

Böyle tecrübeye can kurban can

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-05_011314.png
    290,9 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…