Arkadaşlar resimdeki gibi monitörümün yarısı açıldıktan birkaç dakika sonra renk değişimine uğruyor. Monitorü açıp kapayınca veya görüntü kablosunu çıkarıp takınca bir süreliğine duzeliyor. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir? Ürünü alalı 4 sene oldu.
Teşekkürler. Hocam sorunun flex dediğiniz kabloda olduğundan emin olabilirmiyiz ? Ona göre sipariş verip değiştireyim.Öncelikle geçmiş olsun. Hocam sökme işinden anlıyorsan flex kablo değiştir. Sorun flex de gibi görünüyor. Flex kablonun modeli flexin arkasında yazar. Türkiyeden bulamazsan aliexpreste bulabilirsin.
Bağlanti kablosu takılı değilkende aynı bozukluk oluyor sorunun monitörle alakalı olduğunu düşünüyorum.Pardon ya düz monitör müydü? Ben notebook olarak algıladım kusura bakmayın lütfen. Ara bağlantı kablosunu başka çıkış varsa bağlayıp deneyebilir misiniz? Bağlantı kablosundan da olabilir. Vga dan alıyorsanız, Dvı çıkış varsa kablosuda varsa dener misin?
Tamirciden kastınız bir bilgisayarcımı yoksa televizyon tamircisimiSorun donanımsal dostum buradan arıza tespiti yapmak mümkün değil. Ya iyi bir tamirciye götürmelisin ya da servise göndermelisin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.