Monitör Hariç 6000 TL Bütçe ile 4 Monitörlü Sistem Toplama

Arkadaşlar teşekkür ediyorum yardımlarınız için, ryzenin dahili grafik kartlı apu işlemcisi benim ihtiyaçlarıma göre mantıklı mıdır acaba yoksa sizin tavsiye etiğiniz gibi ryzen 7 nin 2. nesil işelmcileri performansa açısından daha mı sağlıklıdır benim ihtiyaçlarıma göre

Screenshot_2018-06-29-01-35-14.png

Arkadaşalr tavsiye ettiğiniz ürünleri inclemeye dalmışım :) cevap yazamadım kusura bakmayın, acaba ekran kartını biraz yükseltsem mi diye düşünüyorum ayrıca görsel açıdan daha jan janlı kasa tavsyeleriniz var mıdır

Bunun modeli nedir acaba

Sharkoon TG5 RGB ATX Mid Tower Kasa
Pantheon arkadaşımızın önerdiği sistem işinize uygun harika olmuş. Üzerinde bir iki revizyon yaptım. Seçilen ekran kartlarında 3 monitör desteği bulunuyordu.

Çoklu monitör kullanımına yani sizin istediğiniz gibi 4 adet monitör (1 adet Dual-link DVI-D - 3 adet HDMI-2.0b ve 1 adet Display Port-1.4 çıkışı var) kullanımına daha uygun bir ekran kartı, görsel açıdan jan janlı yanar dönerli RGB kasada mevcut.

Sinerji
b6JWj8.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı