Pantheon hangi siteyi kullanmış acaba
sistem toplarken
arkadaşlar ihtiyaçıma göre tavanım 7000 tl ama amacım oyun olmadığı için minimum bir masrafla 4 monitörü bağlayıp işlerimi akıcı olarak yapabileceğim bir sistemle işin için den sıyrılabilir miyim diye de düşünmüyor değilim
burda işlemci ssd ve ram benim için ön plana çıkıyor
işlerimi akıcı yapmak için ekran kartından ne kadar kısarsam da ileride upgrade edebileceğimi düşünüyorum yani ekran kartından maksimum kısabilirim ama orda da 4 tane 1080p monitör bağlayabiliecek çıkış sunması gerek ouun olmadığı için 2k 4k fps gibi takıntılarım yok nasıl bir çözüm önerirsiniz
bugun birkaç arkadaşalar konuştum işin acilse 1 i işlerini yapabileceğin şekilde masrafı minimum tut acil değilse yaz sonu u bekle dedi diğeri 7000 tl harcayacaksan bütçei biraz daha zorla almışken 1070 ekran kartıyla taçlandır sistemi diyor
bu bağlamda maksimum sitem tavsiyeleri geldi teşekkür ederim
beni işin içinden sıyırabilecek minimum sistem tavsiyeleri ne olabilir acaba 1. ekran excel , 2. ekranexcel , 3. ekran intenet ve normal bir program açık olacak 4 monitörde öyle adobe render vs gibi aağır programlar değil program derken istaistik analiz programı(spss, r gibi) ve veri madenciliği(coin vs değil ver analizi
istatistik