Monitör Hz Sorunu

kyosphere

Megapat
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
146
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben monitörün hz ayarlarını kurcalarken Maximum hz ayarını geçtim ve görüntü gitti. Ekranımda hz? gibi bir yazı çıkıyor. Sistem geri yükleme noktası da yok. Formatsız bir çare bulabilir miyim?

Eklemeyi unutmuşum, onboard ekran yok.
 
Monitörün desteklediği Maximum HZ değeri 75 iken ben onu 85 yapınca görüntü gitti. Garip bi şekilde Windows'u bozarak yaptım. Sorun giderme ekranına gelip çözünürlük ayarlarını sıfırlayarak başlat diye bir seçenek vardı. Onu seçince açıldı ve tekrardan 75 HZ'ye getirip kullanamaya devam ettim yardım için teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı