Monitör Hz'i ile aynı FPS'i alınamıyor

Keeisa

Centipat
Daha fazla  
RTX 4070 R5 7500F sisteme sahibim ve 200 FPS'ten asağı dusuyor. FPS'im bir süre once 300 400 FPS alırken simdi alamıyorum ve bazı noktalardayken FPS 200'ün altına düşüyor. Sebebini bilen var mıdır ve aynı ya da benzer sisteme sahip olanlar kaç FPS alıyor? Yazabilirse iyi olur teşekkürler şimdiden.

RTX 4070 R5 7500F sisteme sahibim ve 200 FPS'ten asağı dusuyor. FPS'im bir süre once 300 400 FPS alırken simdi alamıyorum ve bazı noktalardayken FPS 200'ün altına düşüyor. Sebebini bilen var mıdır ve aynı ya da benzer sisteme sahip olanlar kaç FPS alıyor? Yazabilirse iyi olur teşekkürler şimdiden.
Wallpaper engine tarzı uygulamalar kullanıyor musun? Bugün kullanmayı bıraktım fpsim normal düzeye çıktı.

Aynı sisteme sahip insanlar kaç FPS aldığına YouTube'da aratarak bakabilirsiniz. Hangi oyunda FPS'iniz düşüyor belirtirseniz cevap verebiliriz.

Hangi oyun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı