Hocam adam monitörde hdmi girişi olsa böyle bir işe kalkışır mı sence ? Fantezi mi bu..VGA'dan HDMI'a dönüşümler verimsiz olacaktır. HDMI girişi var mı monitörde ya da VGA çıkış var mı ekran kartında?
Belki sadece elindeki kablo varken yenisini almakla uğraşmamak için sormuştur diye düşündümSanırım linkteki ürün size yardımcı olacaktır. Benzerleri de sitede mevcut. Bir bakın derim. Ses desteklisini almanızı öneririm. Attığım sanırım ses destekli değil.Alfais 4547 Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü Fiyatı
Alfais 4547 Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam adam monitörde hdmi girişi olsa böyle bir işe kalkışır mı sence ? Fantezi mi bu..
Monitörüm VGA çıkış maalesef.VGA'dan HDMI dönüştürücüler görüntüde geçikme yapar ve düşük kalitede verir sana HDMI öneririm ve HDMI olarak piyasada en iyisi olabilecek bir ürün bıraktım sana.
.Philips SWL6116C/93 4K Destekli 2.0 60hz Saf Bakır 2metre Fiyatı
Philips SWL6116C/93 4K Destekli 2.0 60hz Saf Bakır 2metre en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Asla pişman olmazsın.
Evet yukarıdaki linkteki dönüştürücü işimi görüyor. Merak ettim de direk 2 ucu farklı olan kablo yok mu ya ? 1 ucu DisplayPort öbür ucu VGA ya da 1 ucu HDMI öbür ucu da VGA gibi ?Sanırım linkteki ürün size yardımcı olacaktır. Benzerleri de sitede mevcut. Bir bakın derim. Ses desteklisini almanızı öneririm. Attığım sanırım ses destekli değil.Alfais 4547 Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü Fiyatı
Alfais 4547 Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam adam monitörde hdmi girişi olsa böyle bir işe kalkışır mı sence ? Fantezi mi bu..
İnsan gözü ne kadar 60Hz görse bile şahsen 144 ile 60 Hz arasındaki farkı rahatça sezebiliyorum. Akıyor çünkü.Kardeşim ben VGA to HDMI kesinlikle tavsiye etmem eğer alacaksan bunu al.
Baseus Enjoyment Hdmı To Vga Dönüştürücü Adaptör Kablo 1 Metre - n11.com biraz pahalı ama en iyisi
Sana mönitor almanı tavsiye ederimm mönitor olarak.
.
Piyasadaki en iyi fiyat perfonmans ürünü al kullan HDMI kablosu da var
Ve insan gözü sadece 60 Hz görebiliyor boşuna 144Hz'lere para verme.
İnsan gözü ne kadar 60Hz görse bile şahsen 144 ile 60 Hz arasındaki farkı rahatça sezebiliyorum. Akıyor çünkü.