ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms HDMI DP ELMB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA bu monitörü alıp laptopa bağlamayı düşünüyorum. 165 Hz alabileceğim HDMI kablo atabilir misiniz?
ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms HDMI DP ELMB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA bu monitörü alıp laptopa bağlamayı düşünüyorum. 165 Hz alabileceğim HDMI kablo atabilir misiniz?
Laptop modelim dell g15 5530 ve internette araştırdığıma göre dp takınca CPU yu kullanıyor gpu kullanması için hdmi kullanmam gerekiyor diye biliyorum. Farklı birşey biliyorsanız sizin dediğinizi de yapabilirim.HDMI olmak zorunda mı DP hem daha ucuz ve daha iyi olacaktır.
Laptop modelim Dell G15 5530 ve internette araştırdığıma göre DP takınca CPU'yu kullanıyor GPU kullanması için HDMI kullanmam gerekiyor diye biliyorum. Farklı bir şey biliyorsanız sizin dediğinizi de yapabilirim.
Emin misiniz internette bunu la ilgili şikayetler görmüştüm. Laptopla alakalıymış.Bir şey fark etmiyor GPU kullanılıyor kaplodan değismez.
Emin misiniz internette bunu la ilgili şikayetler görmüştüm. Laptopla alakalıymış.
Laptop modelim Dell G15 5530 ve internette araştırdığıma göre DP takınca CPU'yu kullanıyor GPU kullanması için HDMI kullanmam gerekiyor diye biliyorum. Farklı bir şey biliyorsanız sizin dediğinizi de yapabilirim.
Burada mantık kullanmak lazım ekran nasıl işlemciyi kullanabilir ki.
www.dell.com
Laptopta DP girişi var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.