Çözüldü Monitör kablosunda temassızlık ve ekran gidip gelmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Demus0n

Attopat
Daha fazla  
Dün aldığım HDMI ve Display Port girişleri olan monitörümün, ekran kartımdaki tek giriş olan DVI-D ile uyuşmadığını öğrendikten sonra, bir ucu dişi HDMI ve diğer ucu erkek DVI-D çıkışlı bir dönüştürücü ile bağladım. Bağladıktan sonra dönüştürücüyle (özellikle HDMI tarafıyla) biraz oynadıktan sonra ekranım birkaç saniyeliğine gidip geliyor (biraz uğraşıyorum çok hafif bir dokunma da değil). Ve ayrıca kabloyu taktıktan sonra da ekranın gelmesi 3, 5 saniyeyi alıyor ama dönüştürücüyle oynamazsam ekran hiçbir şekilde hiçbir zaman kendi kendine gitmiyor ve sormak istediğim soru;

Normal bir şekilde kablolara dokunmadan kullanırsam ileride bana sorun yaratır mı?
Bir bilgisayarcıdan aldığım bilgiye göre Ark yapabileceğini söylemişti, ama dediğim gibi şu anda dokunmadığım durumlarda sorun yok.

Çözüm
Temazsızlık yapan kabloyu kullanmanızı tavsiye etmem. Farklı bir kablo alım derim. Dediğiniz gibi ark da yapabilir.
Temazsızlık yapan kabloyu kullanmanızı tavsiye etmem. Farklı bir kablo alım derim. Dediğiniz gibi ark da yapabilir.

Çözüm
Riske atmaya gerek yok sanırım.

Alabileceğim şu iki kabloyu buldum;

İkisinden hangisini önerirsiniz veya bildiğiniz kaliteli, 1080p destekleyebilecek bir kablo var mı? (HDMI to DVI-D)

Dark olanı alabilirsiniz. Çift yönlü bir kablo. Sıkıntı olmaz.

Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı