Monitör kapandı açılmıyor

Hasan fd

Hectopat
Oyun indiriyordum Steam’den. Monitörü dügmesinden kapattım. Sonra 1-2 saat açmaya çalıştım açılmadı. Sorun nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bilgisayarım'da öyle uykuya alınca gelmiyor ekran :) Senin ki de uykuya almıştır. Şahsen hiç araştırmadım önem arz etmiyor. Komple kapat tekrar aç düzelecektir

Windows 10 bildiğiniz üzere donanım driverlarını otomatik olarak indiriyor. Intel'in Windows 10 için çıkarmış olduğu yeni güncelleme yani IME 11 (Intel yonga motoru) Windows 10 ile bir çakışma yaşadığını düşünüyorum. Birçok sitede araştırma yaptım ve bu sonucu buldum. Intel sitesinden IME 9 olan driveri indirirseniz sorununuz çözülmüş olacaktır. Intel'in bu sorununu kısa zamanda çözmesi dileği ile...

Teknik olarak da açıklamış arkadaş sağ olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Win+crtl+shift+b tuşlarına bas. Ekran kartı sürücüsünü yeniden yükler. Belki işe yarayabilir. Uykuya aldıysa PC, güç tuşuna bastığında uyanması lazım. Windows 10'da bazen klavyeden veya fareden uyanmıyor.

Oyun indiriyordum Steam’den. Monitörü dügmesinden kapattım. Sonra 1-2 saat açmaya çalıştım açılmadı. Sorun nedir sizce?

Monitör ve kasadaki power tuşunun led durumu nedir? Yanıyor mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı