M muhammet acar Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 Merhaba bilgisayarımda bazen oyun oynarken video izlerken ilk açtığımda vs bir anda PC kitleniyor mouse hareket etmiyor ardından monitör kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor ve reset atmadan ekran açılmıyor neden olabilir yardım eder misiniz? Ekran kartı: RX580 ROG STRIX. İşlemci: Ryzen 5 1600X six Core 3.6 GHz. Anakart: B450M-K Prime 5X. RAM: G.Skill 3600MHz CL18. 16 GB. PSU: 650W. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Merhaba bilgisayarımda bazen oyun oynarken video izlerken ilk açtığımda vs bir anda PC kitleniyor mouse hareket etmiyor ardından monitör kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor ve reset atmadan ekran açılmıyor neden olabilir yardım eder misiniz? Ekran kartı: RX580 ROG STRIX. İşlemci: Ryzen 5 1600X six Core 3.6 GHz. Anakart: B450M-K Prime 5X. RAM: G.Skill 3600MHz CL18. 16 GB. PSU: 650W.
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 6 Nisan 2021 #2 Bende alıyorum o hatayı hocam. İki yolu var. Biri undervolt ile ekran kartı için en iyi ayarlar. Yada en kısa yoldan garantiye yollamak. Artı 0 Eksi
Bende alıyorum o hatayı hocam. İki yolu var. Biri undervolt ile ekran kartı için en iyi ayarlar. Yada en kısa yoldan garantiye yollamak.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 Ekran kartının fazla ısınması buna sebep olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS M muhammet acar Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #4 Ersin Erkal dedi: Ekran kartının fazla ısınması buna sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek yani bu sorunu yaşamamak için. Zurich dedi: Bende alıyorum o hatayı hocam. İki yolu var. Biri undervolt ile ekran kartı için en iyi ayarlar. ya da en kısa yoldan garantiye yollamak. Genişletmek için tıkla... Hocam garantisi bitti servise göndermeyi düşünüyordum ama ne yapabilirler yani serviste biraz detaylı açıklama şansınız var mıdır? Artı 0 Eksi
Ersin Erkal dedi: Ekran kartının fazla ısınması buna sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek yani bu sorunu yaşamamak için. Zurich dedi: Bende alıyorum o hatayı hocam. İki yolu var. Biri undervolt ile ekran kartı için en iyi ayarlar. ya da en kısa yoldan garantiye yollamak. Genişletmek için tıkla... Hocam garantisi bitti servise göndermeyi düşünüyordum ama ne yapabilirler yani serviste biraz detaylı açıklama şansınız var mıdır?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 6 Nisan 2021 #5 Genelde bu tür sorunlarda, PSU suçlu çıkıyor. Artı 0 Eksi
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 6 Nisan 2021 #6 muhammet acar dedi: Ne yapmam gerek yani bu sorunu yaşamamak için. Hocam garantisi bitti servise göndermeyi düşünüyordum ama ne yapabilirler yani serviste biraz detaylı açıklama şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam pek bilmiyorum maalesef. Rehber: AMD Ekran Kartlarında Siyah Ekran Hatası Buradaki çözüm yöntemlerini deneyin hocam. Artı 0 Eksi
muhammet acar dedi: Ne yapmam gerek yani bu sorunu yaşamamak için. Hocam garantisi bitti servise göndermeyi düşünüyordum ama ne yapabilirler yani serviste biraz detaylı açıklama şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam pek bilmiyorum maalesef. Rehber: AMD Ekran Kartlarında Siyah Ekran Hatası Buradaki çözüm yöntemlerini deneyin hocam.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.018 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 6 Nisan 2021 #7 Sorun Hızlı Başlatma kaynaklı. Onu kapatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini belirtin lütfen. Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma Microsoft'un Windows 8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu hızlı başlat özelliğini nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatıyoruz Windows 8 ve 8. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Sorun Hızlı Başlatma kaynaklı. Onu kapatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini belirtin lütfen. Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma Microsoft'un Windows 8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu hızlı başlat özelliğini nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatıyoruz Windows 8 ve 8. www.technopat.net
KS KS M muhammet acar Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #8 Zurich dedi: Hocam pek bilmiyorum maalesef. Rehber: AMD Ekran Kartlarında Siyah Ekran Hatası Buradaki çözüm yöntemlerini deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunla ilgili hızlıca bir video çekmiştim onu buradan paylaşamıyor muyum? Enes3078 dedi: Sorun hızlı başlatma kaynaklı. Onu kapatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini belirtin lütfen. Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma Microsoft'un Windows 8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu hızlı başlat özelliğini nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatıyoruz Windows 8 ve 8. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hızlı başlatmadan kaynaklı. Artı 0 Eksi
Zurich dedi: Hocam pek bilmiyorum maalesef. Rehber: AMD Ekran Kartlarında Siyah Ekran Hatası Buradaki çözüm yöntemlerini deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunla ilgili hızlıca bir video çekmiştim onu buradan paylaşamıyor muyum? Enes3078 dedi: Sorun hızlı başlatma kaynaklı. Onu kapatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini belirtin lütfen. Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma Microsoft'un Windows 8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu hızlı başlat özelliğini nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatıyoruz Windows 8 ve 8. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hızlı başlatmadan kaynaklı.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.018 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 6 Nisan 2021 #9 muhammet acar dedi: Nasıl yani hızlı başlatmadan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Windows'un bu özelliği sorununuzu ortaya çıkarıyor. Dediğimi kapatıp tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
muhammet acar dedi: Nasıl yani hızlı başlatmadan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Windows'un bu özelliği sorununuzu ortaya çıkarıyor. Dediğimi kapatıp tekrar dener misiniz?
KS KS M muhammet acar Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #10 Enes3078 dedi: Windows'un bu özelliği sorununuzu ortaya çıkarıyor. Dediğimi kapatıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an PC de değilim fakat yarın ilk işim deniyip cevap vermek olacak yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Windows'un bu özelliği sorununuzu ortaya çıkarıyor. Dediğimi kapatıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an PC de değilim fakat yarın ilk işim deniyip cevap vermek olacak yardımınız için teşekkürler.