Monitör Karıncalanma Ve Piksel Sorunu

sezeerkurt

Centipat
Arkadaşlar monitör 1ms yazıyor testlerde 7-15 ms çıkıyor. FreeSync veya elmb açmalı mıyım? Açsam gecikme daha mı fazla olur?
Ayrıca gamevisual ayarında manzara modu seçili birsürü mod var sinema MOBA vs.
oyunlarda uzak ve köşe yerler karıncalı piksel gibi gözüküyor. Sebebi nedir? Ultra'da oynuyorum ekran kartım RX 5600XT.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Freesync yi açmanızı tavsiye ederim faydasını mutlaka göreceksiniz açmamanız anormal olur.

Monitörün ms testini nasıl yapıyorsun? ELMB açarsan 1ms modunu açmış olursun ben kullanmıyorum çünkü aradaki farkı hissetmek imkansız gibi bir şey.Ayrıca benim monitörümde ELMB açınca parlaklık çok düşüyor.FreeSync kesinlikle aç tüm kırılmayı önlüyor.

Çoklu hesap yasak bu forumda. Önceki hesabınızdan ban yediniz sanırım?
Evet ban yedim fakat neyden yedim anlayamadım. Tartıştığım adam sataşıyor, laf atıyor reportlandığı halde ceza almıyor fakat ben aldım ilginç.
Freesync gecikme veya ghostinge sebep olur mu fps oyunlarında?

Evet ban yedim fakat neyden yedim anlayamadım. Tartıştığım adam sataşıyor, laf atıyor reportlandığı halde ceza almıyor fakat ben aldım ilginç.
Şimdi konu dışına çıkmak istemiyorum ancak karşıdaki kişi ceza aldı, hem de Haziran'a kadar. Bir de ben görmedim ancak hakaret etmişsiniz karşıya, ceza almanız gayet doğal ve yerinde.

GameVisual modunda fps mi manzara modu mu seçmeliyim?
Şimdi konu dışına çıkmak istemiyorum ancak karşıdaki kişi ceza aldı, hem de Haziran'a kadar. Bir de ben görmedim ancak hakaret etmişsiniz karşıya, ceza almanız gayet doğal ve yerinde.
Gereksiz yere hakaret eden bana argo kullanıp sataşan kişi karşı taraftı. Normal bir şekilde konuşurken verdiği cevaplardan anlayabilirsiniz. Ergenlikten olsa gerek diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…