Monitör, klavye, fare ve kulaklık önerisi

Emin slayer

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda Aula F75 klavye ve Razer Orochi V2 mouse kullanıyorum. Ekipmanlarımı yenilemeyi düşünüyorum. Özellikle klavye olarak Fun60 Pro modeline yöneliyorum. Bunun dışında mouse, kulaklık ve monitör için de önerilerinizi almak isterim.

Monitör tercihim 300 Hz'e yakın bir model olacak ve monitör için yaklaşık 15.000 TL bütçe ayırdım. Diğer ekipmanlar tanesi için 2.000 - 3.000 TL bütçem bulunuyor.

Önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler!

Merhaba, şu anda Aula F75 klavye ve Razer Orochi V2 mouse kullanıyorum. Ekipmanlarımı yenilemeyi düşünüyorum. Özellikle klavye olarak Fun60 Pro modeline yöneliyorum. Bunun dışında mouse, kulaklık ve monitör için de önerilerinizi almak isterim.

Monitör tercihim 300 Hz'e yakın bir model olacak ve monitör için yaklaşık 15.000 TL bütçe ayırdım. Diğer ekipmanlar tanesi için 2.000 - 3.000 TL bütçem bulunuyor.

Önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler!
QHD: ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
FHD: AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz 1ms HDMI FHD Gaming Monitör - incehesap.com

Merhaba,
Sanırım 2K çözünürlüklü modeli tercih edeceğim. Ayrıca önerdiğiniz kulaklıklara da göz attım fakat ben kablosuz bir model arıyorum. Bu arada, mouse için 8K Hz biraz fazla değil mi sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı