Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde kendime güzel bir kasa toplamıştım, bütçem olmadığı için ekipmanları ayarlayamamıştım. Bu gece maaş yatacak (memur olunca ayın 15i özlemi) hemen ekipmanlarımı sipariş etmek istiyorum. Aklımda aşağıda bıraktığım monitör, klavye, mouse ve kulaklık var. Bunlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca attığım fiyat bantlarına karşılık gelecek şekilde yeni önerilerinizi de 00:00'a kadar değerlendirebilirim, hemen sipariş vereceğim daha fazla beklemek istemiyorum.
Monitör: Lenovo Legion r25i-30
Tasarım ve içerik olarak kağıt üzerinde beni tatmin etti açıkçası, forumda da hakkında pek fazla kötü yorum görmedim, genelde önerilen monitör buymuş. (varsa alternatif fikirlerinizi öğrenmek isterim.
Rampage Ghost Oyuncu Klavye RGB Red Switch Beyaz Puding Tuşlu Haylou yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Mouse: Razer Deathadder V2 (Bu modeli çok pahalı diye hiç kafamda yoktu ama böyle bir edition bu fiyata gördüm, tasarımından çok işlevselliği önemli alınırmı?)
Alternatif Mouse: Razer RZ01-03850200-R3M1 Deathadder
Açıkçası bu mouse bana gayet yeterli gelecektir diye düşünüyorum. (Kulaklık ile uyumlu olsun diye beyaz rengi tercih ettim)
Alternatif Kulaklık: Fifine Ampligame H6
Bu kulaklık hakkında hiçbir fikrim yok, sevdiğim bir arkadaşım önerdi, deneyimleyen var ise fikrini dinlemek isterim.
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer'ın da mümkünse ucuz farelerini almamak lazım. Asus veya Logitech bakınız (ağırlıklı olarak Asus).
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer'ın da mümkünse ucuz farelerini almamak lazım. Asus veya Logitech bakınız (ağırlıklı olarak Asus).