Monitör kolu standı önerisi

Doğukan Eren

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2020
Mesajlar
260
Arkadaşlar ASUS VG27a ve ASUS249 var. Bu monitörler için monitör standı alacağım masaya sabitlenilenlerden. Birim başına 400-500 TL bütçem var yardımcı olursanız teşekkür ederim.
 
Monitör girişlerine bakmanız lazım 75x75 veya 100x100 oluyor genelde vida girişleri. monitör kollarında da yazar hangi girişlerle kaç inç'e kadar desteklediği kaç kg taşıyabildiği falan ona göre seçim yapmanız önemli. Bu alanda en göze çıkan marka North Bayou; Ergosolid NB F160 - Full Motion çift masa askısı, 2 kollu 2 monitör için, 17"-27" 2 x USB 3.0 ayak arayüzü, siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Teknik çizim görsellerine bakarsanız anlarsınız ölçüleri :) .Tek kollu olanlar indirimle 500 e falan bulabilirsin arada
 
Yanlış bilgi verilmiş. Bu kolların monitörle uyumlu olabilmesi için monitörde VESA desteğinin bulunması gerekir. VESA desteği olmayan monitörler için ek aparatlar gerekebilir.

Klavye kahramanlığı yapmak yerine keşke verilen monitörlerin teknik detaylarına baksaydınız.
Her iki monitöründe 100x100 VESA desteği mevcut.
 
Klavye kahramanlığı yapmak yerine keşke verilen monitörlerin teknik detaylarına baksaydınız.
Her iki monitöründe 100x100 VESA desteği mevcut.
Bu, bütün kolların universel olmadığını değiştirmez.
Cevabın klavye kahramanlığı ile ne alakası var anlamadım. Bu kollar uyumlu olabilir ama konuyu okuyan biriniz "Bu kollar universeldir" gibi bir ifadeyi görüp yanılmaması için gördüğüm bir yanlışa cevap verdim. zaten konununun son mesajından aylar geçmişti.

Yani ben orda genel bilgi verdim.
 

Geri
Yukarı