Monitör koyu renkleri gösterirken 2-3 saniyeliğine açılıp kapanıyor

EminKrkmz

Hectopat
Monitör
Beko 19 İnç L9TM4
Monitörüm ilk açıldığında böyle bir problem olmuyor ama yarım saat kadar geçtikten sonra monitör ısınıyor. Monitörün camına dokunduğumda alev alev yanıyor. Kapalı renk gördüğünde ise 2-3 saniyeliğine açılıp kapanıyor. Google'da gezinirken mesela beyaz renk olduğu için böyle bir problem olmuyor. Sadece siyah veya kapalı renk görünce böyle yapıyor. Monitörüm Beko 19 inç L9TM4.

Monitörü 1440x900 60 Hz'de kullanıyorum. Adaptör kullanıyorum adaptöre dokunduğumda ise adaptörde cayır cayır yanıyor. Sorunu çözmeye çalıştım ama pek bir faydası olmadı, yardımcı olursanız çok sevinirim. GTX 1050 Ti ekran kartı kullanıyorum. HDMI to VGA çevirici ile kullanıyorum. Sorunun ekran kartından olabileceğini test etmek için HDMI girişli televizyonuma bağldım ve bir sorun olmadı. Ekran kartından değil ve de ekran kartı sürücüm de en güncel. NVIDIA'nın programından güncelliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…