Monitör Marka Tavsiyesi

memett

Hectopat
Yer
kayseri/merkez
21.5 bi mönitör almayı düşünüyorum öncelikli sorum boyutu oyun için yeter mi? Yoksa daha büyüğü daha iyi mi olur? 2ms tepki süreli full hd güzel görüntü alacağım bir monitör için tavsiyeleriniz nelerdir?

Oğuzhan'ın dediği gibi öncelikle bütçeni söylersen ona göre tavsiye verebiliriz. Ayrıca ben 23.6" monitör kullanıyorum, boyutu ne çok büyük ne de çok küçük. Bana sorarsan, bütçen yetiyorsa en azından 23,6" boyutunda bir monitör almanı tavsiye ederim.

Ms yani tepki süresi FPS'yi etkilemez. Örneğin FPS oyunu oynarken yüksek tepki süresine sahip monitörde silahı çevirirken arkasında gölge oluşabilir. Bu nedende dolayı 2 Ms monitör öneriyorum. AOC'un son zamanlarda panel kalitesi baya iyileşti % 25 indirimle E2343F2 modelini alabilirsiniz.

VATAN COMPUTER - AOC - 23" E2343F2 GEN

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç ay önce yaklaşık 500 TL'ye Vatan Bilgisayar'dan almıştım, incelemesi de mevcut. Ben gayet memnunum.VATAN COMPUTER - AOC - 23.6" E2461Fwh GEN

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörlerde FPS'yi doğrudan etkileyen benim bildiğim tek şey çözünürlük. Yani bir oyunu oynarken yüksek çözünürlükte oynarsan daha detaylı ve kaliteli görüntü elde edersin ama ekran kartını da o derece yorarsın ve ekran kartına göre FPS düşüşü yaşayabilirsin ya da düşük çözünürlükte oynarsan kalitesiz ve detaysız bir görüntü elde edersin ama FPS daha yüksek olur. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Bence sen Oğuzhan'ın dediği gibi tepki süresinden bahsediyorsun, Ghosting olayından vs. ama eksik bilgilendirilmişsin sanki.

Tam bilmiyorum herkes bir şey söylüyor ister istemez de benim kafam karışıyor. Biri dedi ki monitörde Hertz falan var Hertz ne kadarsa ekran kartın çok iyi olsa da monitörün hertz'i kadar FPS alırsın dedi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı