Monitör ms değerini nasıl öğrenebiliriz?

canerewind

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 7 7840HS, RTX 4060 Mobile, 16gb RAM, 1Tb ssd.
Boe boe0b9F 16.1 HP Victus paneli kaç ms öğrenemedim yardım eder misiniz?

İnternette 144 hz gözüküyor. Kendiniz bakarsanız masaüstünde sağ tık, görüntü ayarları, gelişmiş ekran ayarlarına girip bakabilirsiniz.
Düzeltme: MS değerini ben hz değeri olarak okudum benim mesajımı dikkate almayınız.

İnternet üzerinden marka model aratıp belirli kaynaklardan ulaşabilirsiniz.
buldum fakat emin değilim bu yüzden sizden de yardım istiyorum.

Çok bir şey beklemeyin derim genelde 25 ms olurlar laptoplar.
Dostum hiç yardımcı olmuyorsunuz detaylı şekilde araştırmak istiyorum fakat beceremedim panel kodunu konu içerisinde yazdım bilgili birisi yardım eder umarım.

Buldum fakat emin değilim bu yüzden sizden de yardım istiyorum.

Dostum hiç yardımcı olmuyorsunuz detaylı şekilde araştırmak istiyorum fakat beceremedim panel kodunu konu içerisinde yazdım bilgili birisi yardım eder umarım.

Linki buraya atabilir misin?

Laptop ekranı hakkında bir bilgim yok.

Dediğim gibi laptop ekranları hakkında bir bilgin yok ben masaüstü sanmıştım.

HP Victus diye belirtmiştim ama gene de teşekkürler bilgisi olan tanıdığın birine yönlendirisen sevinirim.

Dediğim gibi laptop ekranları hakkında bir bilgin yok ben masaüstü sanmıştım.

TestUFO ile test ettiğimde sitedeki ms değerini alıyorum sanırım doğru 13ms laptop için iyi bir değer mi?

Son düzenleme:
MONİTOR 13ms olarak gözüküyor.
Hiç beklemiyordum 13 ms olmasını, bu arada panel kodu yerine laptopun tam bilgisini yazarsanız daha iyi olur belki öyle daha kolay bulunur.

HP Victus diye belirtmiştim ama gene de teşekkürler bilgisi olan tanıdığın birine yönlendirisen sevinirim.

TestUFO ile test ettiğimde sitedeki ms değerini alıyorum sanırım doğru 13ms laptop için iyi bir değer mi?
Ortalama veya iyi sayılabilir genelinin 25 ms olduğunu düşünürsek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı