Monitör nasıl bozulur?

Monitöre overclock yap, hata verince de bozuldu dersin eğer gerçekten bozulmamışsa da satarsın.

Onu nasıl yapabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim gibi bozulmuş havası vermem lazım ama bu da iyi :)

İçini açacaksın bir tane kabloyu makasla keseceksin(hiç kablo yoksa içinde anakartını bıçakla).

Ama bozulsa bile yine o monitörü vermeyebilirler.

Vereceklerinden eminim çünkü onu yedek olarak saklıyoruz dediler he birce aile bireylerinden biri sürekli evde sökme takma işlemi yapabileceğim zamanlar çok nadir denk geliyor.

Monitörü kendiniz almadıysanız neden ebeveyninizin parasını hiç ediyorsunuz? Kullanmanıza izin verilmedi diye çalışan şeyi bozmak yalnızca çocuk aklının bir ürünüdür.

O monitör kapanan iş yerinden geldi 1 2. ise şu anki monitör ortalama 7 senelik ve ayrı olarak değil direk bilgisayar setinin içinde olarak geldi.
Monitöre güçlü bir mıknatıs yapıştırdığında büyük ihtimalle görüntü bozulacaktır.

Fakat bu son yöntemin olmalı konuşarak çözmek daha mantıklı.

Her konuşmamda 1 TL alsam şu anda 144 Hz bir MSI monitörüm olmuştu bile :)

Bize hep en iyisi ol en iuisini yap deyip bizim en iyisini kullanmamıza izin vermıyorlar o yüzden şükretmkten bıktım.
Şükretmekten bıktın mı? Açlıktan kaburgaları sayıldığı, kör olup göremediği, sağar olup duyamadığı, engelli olup yürüyemediği veya annesinden babasından olup depresyonda girdiği hâlde sırf hayatta olduğu için şükretmekten bıkmayan o kadar insan varken sen 15 kare daha az gördüğün için mi şükretmekten bıktın?

Gelecek şimdiki neslin elindeyse, Allah sonumuzu hayır etsin.

CRU monitör adlı uygulamayı indiriyorsun. Çözünürlük ekle kısmına en yüksek çözünürlük ile Hz. Kısmına 61-62-63-64-65 derken 80'lere kadar deneme ile yapıyorsun. Ekranın 66-67 Hz. Lerde görüntü bozukluğuna neden olacak. Monitör bozulmuş gibi görünecek :)

Cru monitör adlı uygulamayı indiriyorsun. Çözünürlük ekle kısmına en yüksek çözünürlük ile Hz. Kısmına 61-62-63-64-65 derken 80'lere kadar deneme ile yapıyorsun. Ekranın 66-67 Hz. Lerde görüntü bozukluğuna neden olacak. Monitör bozulmuş gibi görünecek :)

Ekran kartım AMD işe yararmı acaba eğer 65'de problem yapmazsa 75'e kadar çıkarırım :)))

Şükretmekten bıktın mı? Açlıktan kaburgaları sayıldığı, kör olup göremediği, sağar olup duyamadığı, engelli olup yürüyemediği veya annesinden babasından olup depresyonda girdiği hâlde sırf hayatta olduğu için şükretmekten bıkmayan o kadar insan varken sen 15 kare daha az gördüğün için mi şükretmekten bıktın?

Gelecek şimdiki neslin elindeyse, Allah sonumuzu hayır etsin.

Duyar kasmasan mı?

Özellikler AWP ve SSG oyuncuları da bu farkı anlıyor.
Hocam sizi çok iyi anlıyorum yıllar önce bende o monitörü almıştım setle gelmişti bize de, hatta o setten kalan klavyeyi hala kullanıyorum, o monitörden ben kırıldığı için kurtuldum, Allah’a şükür daha fazla eziyet çekmedi gözlerim, darısı sizin başınıza😁

Hocam sizi çok iyi anlıyorum yıllar önce bende o monitörü almıştım setle gelmişti bize de, hatta o setten kalan klavyeyi hala kullanıyorum, o monitörden ben kırıldığı için kurtuldum, Allah’a şükür daha fazla eziyet çekmedi gözlerim, darısı sizin başınıza😁

Allah'tan kasaya yükseltme yapılabiliyorda hala hayatta :)
Cru monitör adlı uygulamayı indiriyorsun. Çözünürlük ekle kısmına en yüksek çözünürlük ile Hz. Kısmına 61-62-63-64-65 derken 80'lere kadar deneme ile yapıyorsun. Ekranın 66-67 Hz. Lerde görüntü bozukluğuna neden olacak. Monitör bozulmuş gibi görünecek :)

AMD için işe yarıyor mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı