Monitör nasıl bozulur?

Zorlamalarının üstüne bozarsan, onlardan sana olumlu geri dönüş almadığından bozduğunun farkına varmaları uzun sürmeyecektir.

Özgüvenini takın ve konuşurken jest ve mimiklerini (Yüz ifadeni, elini ve kolunu konuştuğun derecede elip çizerek oynat. Gözlerini konuştuğun kişiden ayırma...) olabildiğince kullanmaya çalış.
Onlara bu konuda ısrarlı olduğunu, bir monitör için birbirinizi kırmamanız gerçeğini anlat.

Bu jest mimikleri yaparken, bastırarak konuşursan (Okkalı, zor kullanarak demek istemedim) onların beyni sana ayak uydurmaya veya jest ve mimiklerin karşısında karar vermekte zorlanıp dediklerini yaptırma olasılığın artacaktır (İnanmış ve kararlı bir kimsenin karşısında, Allah'tan başkası duramaz).

Zorlamalarının üstüne bozarsan, onlardan sana olumlu geri dönüş almadığından bozduğunun farkına varmaları uzun sürmeyecektir.

Özgüvenini takın ve konuşurken jest ve mimiklerini (yüz ifadeni, elini ve kolunu konuştuğun derecede elip çizerek oynat. Gözlerini konuştuğun kişiden ayırma..) olabildiğince kullanmaya çalış.
Onlara bu konuda ısrarlı olduğunu, bir monitör için birbirinizi kırmamanız gerçeğini anlat.

Bu jest mimikleri yaparken, bastırarak konuşursan (okkalı, zor kullanarak demek istemedim) onların beyni sana ayak uydurmaya veya jest ve mimiklerin karşısında karar vermekte zorlanıp dediklerini yaptırma olasılığın artacaktır (inanmış ve kararlı bir kimsenin karşısında, Allah'tan başkası duramaz).

Bu tavsiye için teşekkürler hem bu iş için hem yalan söylediğim zaman işe yarıycak =)

Bu tavsiye için teşekkürler hem bu iş için hem yalan söylediğim zaman işe yarıycak =)

Rica ederim.
İyi bir yalancı değilseniz, yalan söylemeyin, çünkü: yalan söylendiği anda beyin kendini stres altına girdiğinden böbrek üstü bezleri adrenalin salgılar, böylece kalbiniz hızlı hızlı atmaya, göz bebekleriniz büyümeye ve el kol kordinasyonunuzu kontrol altında tutamamaya başlarsınız.

İyi bir yalancı, yalan söylerken ne sakin ne de heyecanlı olur, çünkü: yalan söylerken beyin stres altına girip işin içinden çıkmaya çalışırken tam yükte çalıştığından söylediği yalana o bile inanamaz. O kadar muhteşem yalan söyler ki...Bu sürekli tekrarlandığı için beyin artık rahattır, herşey takır takır işler. Beyin sürekli stres altında kaldığından, muhteşem şekilde stres ve baskı altında kalacağından, yalan söyleme yetisi, inandırıcılık ve hayal gücü yetileri büyük oranda artar.
Özetler isek: Beyninizi ne kadar stres altında kullanmaya çalışırsanız, normal zamanda ve stres zamanında o kadar verimli ve parlak fikirler, düşünceler ortaya atarsınız. Sizi kolay kolay çözemezler...

Rica ederim.
İyi bir yalancı değilseniz, yalan söylemeyin, çünkü: Yalan söylendiği anda beyin kendini stres altına girdiğinden böbrek üstü bezleri adrenalin salgılar, böylece kalbiniz hızlı hızlı atmaya, göz bebekleriniz büyümeye ve el kol kordinasyonunuzu kontrol altında tutamamaya başlarsınız.

İyi bir yalancı, yalan söylerken ne sakin ne de heyecanlı olur, çünkü: Yalan söylerken beyin stres altına girip işin içinden çıkmaya çalışırken tam yükte çalıştığından söylediği yalana o bile inanamaz. O kadar muhteşem yalan söyler ki...Bu sürekli tekrarlandığı için beyin artık rahattır, her şey takır takır işler. Beyin sürekli stres altında kaldığından, muhteşem şekilde stres ve baskı altında kalacağından, yalan söyleme yetisi, inandırıcılık ve hayal gücü yetileri büyük oranda artar.
Özetler isek: Beyninizi ne kadar stres altında kullanmaya çalışırsanız, normal zamanda ve stres zamanında o kadar verimli ve parlak fikirler, düşünceler ortaya atarsınız. Sizi kolay kolay çözemezler...

Hocam senin bölüm ne ya hem 2'dir destan yazıyorsun hem de bu kadar bilgilisin.

AMD RX560 ekran kartım ile 60Hz TV'yi 95Hz'e overclok yaparak oynuyordum. Yeni monitör aldım 75Hz. Ye overclok ettim. Sizde deneyin baktınız 75 oluyor. Monitörü bozmanıza gerek kalmaz.

AMD RX560 ekran kartım ile 60Hz TV'yi 95Hz'e overclok yaparak oynuyordum. Yeni monitör aldım 75Hz. Ye overclok ettim. Sizde deneyin baktınız 75 oluyor. Monitörü bozmanıza gerek kalmaz.

Ama 75 Hz'e getirene kadar monitörü bozabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı