MzSe
Hectopat
Dostum, eskiden Casper markası mükemmeldi fakat şu an değil. Gidip 200Hz çöp monitör alacak değil arkadaş.
Hocam işte o yüzden markaya dikkat edilebilir demiştim kimse anlamamış.
Dostum, eskiden Casper markası mükemmeldi fakat şu an değil. Gidip 200Hz çöp monitör alacak değil arkadaş.
İnç e dikkat edebilirsin ve markasına.
Markadan öte modelse olabilir.Hocam işte o yüzden markaya dikkat edilebilir demiştim kimse anlamamış.
Zaten arkadaş şunu demek istedi atıyorum asus ve msi monitörleri gördün kaliteli diyebilirsin çünkü gerçekten iyi modelleri var daha sonrasında konu açıp bu monitör güzel mi kötü mü kronik sorunu var mı gibi gibi işte.Markaların bir sürü monitörü var tek bir markaya kötü diye iyi modelleri kaçırabilirsiniz.
Onların dışında diyor hocam.Ms, Hz, model ve paneli.
5-6K bütçede G24F2, G2412, G24-20 monitörler yerine 24G2SPU daha iyidir diyorlar. Bildiğim kadarıyla hiç birinde kronik bir sorun yok ve diğer temel özellikleri aynı. Neden AOC olan öneriliyor nesi daha iyi mesela?Monitörün kronik sorunu var mı diye araştırmalısınız başka yapabileceğiniz bir şey yok bir de aradığınız özellik yükselip alçalması vb.
G24-20'nin kronik coil whine problemi var. G2412 ise 24G2SPU ve G24F-2 ile aynı paneli kullanmasına rağmen renk gamutu ve kontrast bakımından kötü. Arka aydınlatması 24G2SPU kadar başarılı değil. G24F-2 ise sık sık ölü piksel problemi görünen bir model ancak kronik bir sorunu yok, yine de maksimum parlaklık ve kontrast olarak 24G2SPU kadar iyi değil, renk gamutu olarak 24G2SPU üstün ancak aradaki fark minimal düzeyde. 24G2SPU içlerinden en iyi ergonomiye sahip model. Pivot olabiliyor ve asansör sistemi var.5-6K bütçede G24F2, G2412, G24-20 monitörler yerine 24G2SPU daha iyidir diyorlar. Bildiğim kadarıyla hiç birinde kronik bir sorun yok ve diğer temel özellikleri aynı. Neden AOC olan öneriliyor nesi daha iyi mesela?
@BerkayZ87 Bilgilendirebilir misiniz acaba?
5-6k bütçede G24F2, G2412, G24-20 monitörler yerine 24G2SPU daha iyidir diyorlar. Bildiğim kadarıyla hiçbirinde kronik bir sorun yok ve diğer temel özellikleri aynı. Neden AOC olan öneriliyor nesi daha iyi mesela?
Anladım teşekkür ederim. Aslında tüm monitörler için sormuştum ama en son yazdığım mesajın üstüne eklendiği için AOC için soruyorum gibi olmuş. Yani renk gamutu, kontrast, kronik sorun, maksimum parlaklık, ergonomi bakmamız lazım temel özellikler(Yenileme hızı, panel türü) dışında.G24-20'nin kronik coil whine problemi var. G2412 ise 24G2SPU ve G24F-2 ile aynı paneli kullanmasına rağmen renk gamutu ve kontrast bakımından kötü. Arka aydınlatması 24G2SPU kadar başarılı değil. G24F-2 ise sık sık ölü piksel problemi görünen bir model ancak kronik bir sorunu yok, yine de maksimum parlaklık ve kontrast olarak 24G2SPU kadar iyi değil, renk gamutu olarak 24G2SPU üstün ancak aradaki fark minimal düzeyde. 24G2SPU içlerinden en iyi ergonomiye sahip model. Pivot olabiliyor ve asansör sistemi var.
24G2SPU > G24F-2 > G2412 > G24-20
Evet. Bir de ghosting.Anladım teşekkür ederim. Aslında tüm monitörler için sormuştum ama en son yazdığım mesajın üstüne eklendiği için AOC için soruyorum gibi olmuş. Yani renk gamutu, kontrast, kronik sorun, maksimum parlaklık, ergonomi bakmamız lazım temel özellikler(Yenileme hızı, panel türü) dışında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.