Monitör no signal hatası veriyor

Baddie

Hectopat
Daha fazla  
Aslında konuyi acmayacaktim fakat denemedigim yontem kalmadi. Klavye mouse kasa monitor her şey calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor. Acaba DP kablosunun tirnaklari kirilmis olabilir mi? İslemci söküp termal macun yayıp taktım. Ekran kartı söküp taktım. DP kullaniyordum HDMI denedim olmadı. Farklı monitör denedim olmadı. RAM slotlari degistirdim temizleyip olmadi. Tek RAM takıp calıstırmayı denedim olmadı. Olay ben dis hastanesindeyken oldu, kardesim vardi PC basinda ve Assetto Corsa oynuyordu. Assetto da PC'ye fazla geliyor RX550 R5 2600 16 RAM var. Abi siyah ekran verdi PC dedi bende resetle ekran kartını dedim. Win CTRL Shift b yaptirdim birkac kez. Sonra siyah ekran vermis, bir sure sonra da no signal yazmaya baslamis. Sonra fişten cek tak yaptirdim acilinca yine no signal yazmis. Ben de statik elektrik aldirdim fisten cek 10-20 kez bas ve 30sn basili tut kasadaki acma kapama tusuna dedim. Son olarak jumpper 2-3 pindeydi 1-2'ye aldim bir sure sonra yine 2-3'e aldim ama hicbiri ise yaramadi. Sizce sorun neden kaynakli olabilir? Denemedigim yol kalmadi herhalde.

Hocam ekran kartını monitöre bağlayan kablo bozulmuştur, yeni kablo alıp deneyin. no signal diyorsa monitöre sinyal gitmiyordur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı