Monitör Önceliği Nasıl Ayarlanır?

Expera

Hectopat
Katılım
16 Eylül 2015
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ayakkabı Alt Taban Üreticisi
Merhabalar,
Odama televizyon aldim ve bunu bilgisayarıma HDMI girişinden bağladim. Bilgisayarımın monitörünü de DVI-D'den bağladim. Bilgisayarimin ekran ayarlarina girince televizyonu 1. Ekran, monitörü 2. Ekran olarak görmekte bu bana ciddi bir sıkıntı oluşturmakta. Bu olayı nasil düzeltirim? Televizyon ve monitörün kablolarini cikarip ilk monitörü sonra televizyonu bağlamama rağmen televizyonu 1 olarak görüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör ayarlarından monitörü seçip bu ayarı yapmayı deneyin.

anaekran.PNG
 
Ekran 1 ve 2 olarak gözüküyor değil mi? Aynı sorun bende de vardı. HDMI to VGA adaptörü ile eski monitörümü bağladım (HDMI) yerine yeni monitörüm ise DVI-D ile bağlıydı, ekran kartı otomatik eski monitör HDMI portuna bağlı olduğu için öncelik tanıdı ona ve eski monitörüm 2. olarak gözükmesi gereken yerde 1. olarak gözüktü. @Fatih Işık dediği gibi yaparsan bilgisayarım,çöp kutusu vs. simgeler seçtiğin ekrana gelir. Ama sen DVI-D ile bağlı olan monitörü 1. monitör olarak gösteremezsin maalesef. Bunun kötü yanları Yansıt sekmesinde yinele dediğinde televizyona göre bilgisayar monitörünün çözünürlüğü değişiyor olması ve bu can sıkıcı bir durum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı