Monitör önerisi

Çerçevesi gördüğünüz gibi, biraz kalın. Videosundan daha iyi görürsünüz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer bu kadar bütçe var ise ama bunu beğenmezseniz bunu öneririm;

Bu da IPS ama HP'den daha iyi. DisplayHDR400 var, parlaklığı çok az daha iyi, renk derinliği daha iyi (HP 8 bit, bu sahte 10 bit diye tabir edilen 8 bit + FRC).

HP yerine bu alınabilir.

Evet, HP olan 4ms. Ama çok büyük dert değil. Mesela şu an attığım Acer'da 1ms yazıyor ama 1ms modunu açınca parlaklık düşüyor, FreeSync kapanıyor vs. bir sürü dert.

Ms'e rekabetçi oyunlar çok önemli olmadıkça çok da takılmamak lazım.
2. planda benim için. Zira diğer özelliklere göre (Renk gamutları, parlaklık, HDR vs.) çok daha küçük bir etkisi var.

Acer marka olanın tasarımı güzel değil biraz hoş olsa Samsung çok iyi özledikleri ama çerçevesi eski tip bilemedim

Bakmanı öneririm gayet güzel ve ihtiyaçlarını karşıyalabilecek monitörler. :)

RX 5700XT varsa Full HD'de Ultra açarsın, 144 fps üstünü alabileceğin oyun çok olduğu için 1080P 240 Hz alman mantıklı ve sana en iyisini attım fiyatına göre senin kararın tabii.

Beklentilerin neler ona göre diğer alternatiflere de bakabiliriz, bu bütçelerde gamebooster falan seçmek iyi bir seçim olmayabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı