Monitör önerisi

144hz ile piksellenmenin alakası yok nasıl hz artınca piksellenme azalsın? Ayrıca bir tık daha para verip adam gibi monitör almak varken merdiven altı üretilen ürün alınmaz.
3 tane 27" 1080p monitör kullanmış ve denemiş biri olarak aslında demek istediğim tamamen kaybolmuyor monitör kendine keskinlik ayarı yapıyor otomatik olarak ve o gözüne gözüne çarpan pikselleri anca dibine girince görebiliyorsun. Bu da bi gram rahatsız etmiyor zaten o mesafeden oyun oynamak vs. imkansız. f/p olarak 2k ya bütçe yetmiyorsa dediğim modelleri öneririm.

Şuan incehesap.com'da Asus 165Hz 1 MS IPS panel monitör var ve indirme girecek. Bir bakın derim güzel bir indirimle alabilirsiniz.

AOC Q27G2U gaming gecesinde indirime giriyor. Ben iki hafta önce 2600₺’ye almıştım. Bu hafta da oralara düşer heralde.

İşlemcin kaliteli ise Alienware alabilirsin. Yoksa attığım Viewsonic monitör aralarında en iyisi.
Attığınız Viewsonic kronik sorunlu. Ekran yırtılma problemi var. Çok sık görülmese de riskli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz ekran yırtılma problemleri. Tabii ki sadece bu videoya bakarak bunu iddia etmiyorum.

Başka bir arkadaşa önerecekken araştırdığımda Hepsiburada, Amazon gibi sitelerin yorumlarında fark ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı