Monitör önerisi

Branko Tuskas

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu an kullandığım James Donkey 27 inch monitörümü satıp 24-25 inch 1080Pya da 27 inch 1440P monitör almayı düşünüyorum. Tercihim IPS panel ve minimum 144Hz. Bütçe 2500.

MS-DOS işletim sisteminden beri bilgisayar kullanıyorum. Fare desteklemeyen işletim sistemi. Yaşımı sen anla. Çöp dediğin Viewsonic XG2401 TN monitör senin övdüğün monitörden daha kaliteli ve iyi renk veriyor. Örnek olarak attığım inceleme videosunda monitörün hangi HZ aralığında ve hangi gecikme modunda kaç MS tepki süresi verdiğini ölçmüşler. Sadece tepki sürelerini ölçmeyip değişik HZ aralıklarında değişik tepki sürelerinde ne kadar ghosting ve motion blur yaptığını ölçmüşler. Tüm bunları verirken bu değerlerin monitörün değişik alanlarında farklı oranda olduğunu da ölçmüşler. Renk gamutu, kontrast oranı gibi ölçümleri söylemiyorum bile.
Tüm bu kavramların ne olduğundan haberin yok. Bu çöp gibi söylemler kapasiteni belli ediyor.
Öğrenmen gereken çok şey var. Grow up with science my child!
Ya sen konuş ben gelecem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı