Monitör önerisi

Değerli arkadaşlar şu an için PS4 Pro, ilerisi içinse PS5 ve PC için monitör arayışındayım. Forumu ve konuları okudukça kafam iyice karıştı. Oyunlarda %90 FPS ( CoD - BF5 tarzı ) oynuyorum.
Sonuç olarak şu 5 monitör arasında kaldım.
Tercihim 27”

1. ASUS TUF VG27vq.

2. AOC C27G1.

3. Samsung LC27FG73FQMXUf.

4.MSI Optix MAG271CVAPI.

5.AOC 27G2U/BK.

Hangisi veya tavsiyeniz ne olur? Şimdiden

27'' gereksiz fazla büyük bence. 24'' civarı sana yeter. Ben olsam bunu alırdım:Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Profesyonel Gaming Monitör | ITOPYA

Bu 5 model arasından Samsung LC27FG73FQMXUf derim. MSI Optix'te sorun yaşayanlar var. ASUS TUF'ın fiyatı diğerlerine göre yüksek. AOC 27G2U/BK modelin de diğerlerine göre IPS panel artısı var ancak Curved değil. 1- Samsung 2- AOC 27G2U.

Teşekkürler. ASUS'ta sadece fiyat mı hocam?
Samsung ile AOC sadece Curved mi? Curved göz ardı edilirse öncelimiz hangisi alır.

Teşekkürler. Sadece oyun için kullanmayacağım hocam, yeri geldiğince PC'yi bağlayıp çizimde yapmak, filmde izlemek istiyorum. 27” bundan istiyorum. Küçüğe gelemiyorum maalesef.

24" küçük değil ki hocam. Günümüzün çoğu oyuncular 24" alıyor. Gözünüzde küçültmeyin ama sizin kararınız.

Teşekkürler. Viemsonic dediğiniz hangi modeli acaba?

Ben kendi bütçeme göre 1, 5K bir monitör alacağım Technopat'ta herkes iyi dedi neredeyse size de bırakayım linki siz isterseniz araştırma yapın bununla ilgili.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı