Monitör önerisi

Ben aslında monitörümü kırdım ondan bu konuyu açtım çozünürlük 144hznin altinda olmasin

Fps oyunu oynuyorum genellikle

Hocam biraz pahalı değil mi ? :D

bu monitör güzelmi sence

Arkadaşlar aklımda 2 monitör kaldı ikisinden birini alıcam sizce hangisi daha iyi ?
2-AOC 24G2SPU/BK
Değil. QGR bakın en kötü, veya bütçe verin.

Hocam, fiyat performans istiyorsan iki monitör önereceğim DELL, Gigabyte. Bu monitörü (Gigabyte) alabilirsin. Dün 4100₺ idi, yanlış hatırlamıyorsam. Kendim bu monitörü (Dell) kullanıyorum ve memnunum. İkisi de üzmez, ama Gigabyte olanında HDR vardı, yanlış bilmiyorsam. Ama ikisi de üzmez bana sorsan. Şu an Gigabyte'ın bir daha düşmesini beklerdim, ama Dell de alabilirsiniz. Dediğim gibi, kendim kullanıyorum ve memnunum.

Hocam, fiyat performans istiyorsan iki monitör önereceğim DELL, Gigabyte. Bu monitörü (Gigabyte) alabilirsin. Dün 4100₺ idi, yanlış hatırlamıyorsam. Kendim bu monitörü (Dell) kullanıyorum ve memnunum. İkisi de üzmez, ama Gigabyte olanında HDR vardı, yanlış bilmiyorsam. Ama ikisi de üzmez bana sorsan. Şu an Gigabyte'ın bir daha düşmesini beklerdim, ama Dell de alabilirsiniz. Dediğim gibi, kendim kullanıyorum ve memnunum.
Ya fps oyunlari oynicam sadece sadece ona göre bir monitör önerisi yaparmisin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı