Monitör önerisi

486817

Decapat
Merhaba, ekteki 3 monitör arasında kaldım. Kullandığım laptop HDMI 2.0b çıkışına sahip ve HDMI ile 144Hz kullanmayı planlıyorum(monitörler HDMI 1.4 sürümüne sahip). Önerilerinize açığım.

Ekler görünmüyor.

Merhaba, ekteki 3 monitör arasında kaldım. Kullandığım laptop HDMI 2.0b çıkışına sahip ve HDMI ile 144Hz kullanmayı planlıyorum(monitörler HDMI 1.4 sürümüne sahip). Önerilerinize açığım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    383,7 KB · Görüntüleme: 46

Bunun teknik detaylarına bakacağım çok sağ olun.

Elden alma şansınız var ise, AOC 24G2SPU. Yoksa HP Omen 25i, onun dışında pek de ASUS vesaire önermem, almayın.

ASUS kullanan arkadaşlarım pek memnundu ama yazdığınız iki modelin teknik detaylarına ve incelemerine bakacağım çok sağ olun.

Şahsen memnun olup olmamak ve ürünün fiyatına değip değmemesi çok farklı kavramlar, Rampage monitörden de memnun olan var fakat iyi mi? Değil. Ürünler hak ettiği fiyatta değil, internet üzerinden HP Omen 25i ve Ankara İtopya üzerinden de AOC 24G2SPU bu bütçenin en iyi ürünleri. İmkanın var ise, 600-800 daha koy 240Hz bir şey al. AOC 24G2ZU var misal, o da güzel ürün.

Şahsen memnun olup olmamak ve ürünün fiyatına değip değmemesi çok farklı kavramlar, Rampage monitörden de memnun olan var fakat iyi mi? Değil. Ürünler hak ettiği fiyatta değil, internet üzerinden HP Omen 25i ve Ankara İtopya üzerinden de AOC 24G2SPU bu bütçenin en iyi ürünleri. İmkanın var ise, 600-800 daha koy 240Hz bir şey al. AOC 24G2ZU var misal, o da güzel ürün.
Güzel bir noktaya değinmişsiniz teşekkür ederim. Ben de Şahsen Asus Laptop ile uyum olsun diye Asus istiyordum ama bu konuda pek bir bilgiye sahip değildim. Dediğiniz Aoc modele baktım kimi ölü piksel sorunu yazmış gibi gayet memnunum demiş lakin her marka monitörde gördüğüm yorumlar. Birazcık Şansa kalıyor sanırım 🙂. 240hz konusunda ise laptop içinde 3050ti var o denli güç vereceğini sanmıyorum zaten o denli rekabetçi oynamıyorum.

Ölü piksel şans işi, alacağın ASUS modellerin hiçbiri eminim kusursuz gelmez. 1 tane ölü piksel göze batmaz eğer çok takıntılı değil iseniz. Şahsen düzgün bir model almanızı isterim, ASUS modellerin “belirli" modeller dışında hiçbir monitörü alınmaz. Verdiği renkler vesaire oldukça sarımtırak ve kötü.

Bana bayağı bir fikir verdiniz bu konuda çok teşekkür ederim. AOC çok hoşuma gitti ve Amazon üzerinden alayım diyorum İtopya ile pek güzel olmayan anılarım var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı