Merhaba, ekteki 3 monitör arasında kaldım. Kullandığım laptop HDMI 2.0b çıkışına sahip ve HDMI ile 144Hz kullanmayı planlıyorum(monitörler HDMI 1.4 sürümüne sahip). Önerilerinize açığım.
Telefondan eklemiştim bir hata oldu sanırım. Şu an gözükmesi lazım.Ekler görünmüyor.
![]()
Gigabyte G24F-2 23.8" 1ms Full HD IPS LED 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G24F-2 23.8" 1ms Full HD IPS LED 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G24F-2 23.8" 1ms Full HD IPS LED 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Elden alma şansınız var ise, AOC 24G2SPU. Yoksa HP Omen 25i, onun dışında pek de ASUS vesaire önermem, almayın.
Güzel bir noktaya değinmişsiniz teşekkür ederim. Ben de Şahsen Asus Laptop ile uyum olsun diye Asus istiyordum ama bu konuda pek bir bilgiye sahip değildim. Dediğiniz Aoc modele baktım kimi ölü piksel sorunu yazmış gibi gayet memnunum demiş lakin her marka monitörde gördüğüm yorumlar. Birazcık Şansa kalıyor sanırımŞahsen memnun olup olmamak ve ürünün fiyatına değip değmemesi çok farklı kavramlar, Rampage monitörden de memnun olan var fakat iyi mi? Değil. Ürünler hak ettiği fiyatta değil, internet üzerinden HP Omen 25i ve Ankara İtopya üzerinden de AOC 24G2SPU bu bütçenin en iyi ürünleri. İmkanın var ise, 600-800 daha koy 240Hz bir şey al. AOC 24G2ZU var misal, o da güzel ürün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.