24 inç almanız daha iyi olur. Bende de 24 inç var. FPS oyunlarına uygun olduğu için aldım. Hikayeli oyunlarda da gayet güzel.Genelde FPS türü oyunlar oynadığım için 24 inç daha iyi olabilir mi acaba ya kararsız kaldım
24 inç almanız daha iyi olur. Bende de 24 inç var. FPS oyunlarına uygun olduğu için aldım. Hikayeli oyunlarda da gayet güzel.Genelde FPS türü oyunlar oynadığım için 24 inç daha iyi olabilir mi acaba ya kararsız kaldım
Hocam peki bu ürünü alabileceğim bir site varmı hepsiburada da falan sıkıntı çıkmasınEvet dostum doğrudur.![]()
Hocam peki bu ürünü alabileceğim bir site var mı Hepsiburada'da falan sıkıntı çıkmasın
Tamamdır hocam teşekkür ederim galiba bu monitörü alacağımHepsiburada sıkıntı çıkartacak bir yer değil. Fakat en sıkıntısız yeri soruyorsan bence Amazon.
Kral tekrardan hortlatioyrum ama bahsettiğimiz monitörün stoğu bayadir yok şunu alssm sıkıntı olur muHepsiburada sıkıntı çıkartacak bir yer değil. Fakat en sıkıntısız yeri soruyorsan bence Amazon.
Kral tekrardan hortlatioyrum ama bahsettiğimiz monitörün stoku bayağıdır yok şunu alssm sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.