Monitör önerisi

VeV

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, aynı bütçe içerisinde almayı düşündüğüm iki seçenek var siz olsanız ne yapardınız?
İkisi de IPS ekran.
144Hz 27 inc monitör mü?
180Hz 24 inc monitör mü?
Tarafını seç savaşa katıl :D

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p mi? 24inc 180Hz eğer diğer monitör 2K değilse. Bütçeniz nedir?

Bütçeniz 4000 TL ise kesinle aşağıda bağlantısını verdiğim monitörü öneriyorum. Kaçırılmayacak fırsat.

veya
bunu düşünüyorum da. Kasam hep asus tuf monitörü de öyle yaparım herhalde ama teşekkür ederim.

5k

MSI MAG alın bu bütçede. Atıklarınızdan çok daha iyi.

ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Arkadaşlar bunu aldım gelince memnuniyet değerlendirmesi olarak tekrar yazacağım. Şuan indirimde görünce ve 24 inç ekran bile masam için büyük kaldı. O yüzden 27 inç almaktan vazgeçtim. Dolayısı ile 2k almayacağım.24 inç almışken de indirimde iken bunu aldım. Bunun yerine keşke bunu alsaydın diyenleri gerçekten dinlemek isterim. Yorumlara açığım teşekkürler @UmutMelihAkyol @333542

ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Arkadaşlar bunu aldım gelince memnuniyet değerlendirmesi olarak tekrar yazacağım. Şu an indirimde görünce ve 24 inç ekran bile masam için büyük kaldı. O yüzden 27 inç almaktan vazgeçtim. Dolayısı ile 2K almayacağım. 24 inç almışken de indirimde iken bunu aldım. Bunun yerine keşke bunu alsaydın diyenleri gerçekten dinlemek isterim. Yorumlara açığım teşekkürler @UmutMelihAkyol @333542

27 IPS 180Hz.

2K

Almış oldugun monitör fiyatına göre iyi 240Hz IPS monitörler 7Kdan başlıyor uyguna almışsın.
Fakat serinin sorunları var mı pek bilmiyorum incelemesine baktıgımda bacakları takılıyor diye yorumlar bulunuyor kutusunu açarken video çekerek aç ve dene kutuya zarar vermeden sıkıntısı olursa iade edersin kabul görürlerse.

Bu da incelemesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

27 IPS 180Hz.

2K

Almış oldugun monitör fiyatına göre iyi 240Hz IPS monitörler 7Kdan başlıyor uyguna almışsın.
Fakat serinin sorunları var mı pek bilmiyorum incelemesine baktıgımda bacakları takılıyor diye yorumlar bulunuyor kutusunu açarken video çekerek aç ve dene kutuya zarar vermeden sıkıntısı olursa iade edersin kabul görürlerse.

Bu da incelemesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevabınız için çok teşekkürler. evet bana 27 inç çok büyük geldi ama güzel öneri

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı