Monitör önerisi

Pepe's

Hectopat
Selamlar, 1440x900 19" monitör kullanıcısıyım. Bir arkadaşım 1920x1080 monitörlerin her şeyi değiştirdiğini, imkan varsa almalısın demesi üzerine monitör araştırmaya başladım. Bunun üzerine de biraz araştırmaya başladım. Öneriniz varsa lütfen yazmayı unutmayın.

Ben de sizin gibi 1440x900 den 1080p ye geçtim yaklaşık 2 ay oluyor. Pek fazla bütçem yoktu bu yüzden elimdeki monitörü 150 ye satıp letgodan garantisi devam eden kutulu, faturalı tertemiz bir LG 22MK430H IPS monitör aldım. Aslında amacım viewsonic vx2457 almaktı ancak LG nin IPS olması ve çok temiz kullanılmış olması cezbetti.

Selamlar, 1440x900 19" monitör kullanıcısıyım. Bir arkadaşım 1920x1080 monitörlerin her şeyi değiştirdiğini, imkan varsa almalısın demesi üzerine monitör araştırmaya başladım. Bunun üzerine de biraz araştırmaya başladım. Öneriniz varsa lütfen yazmayı unutmayın.
Merhaba öncelikle ne amaçlı kullandığın önemli ama ben yinede sana hem oyun hemde çizim veya günlük yaşantında kullanbiliceğin 2 model verebilirim monitör konusunda benim kendi fikrim en iyi marka asus VP228QQ VE VA229HR.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı