Monitör ortasındaki çizgi düzeltilebilir mi?

LoL oynarken ekranın 2-3 saniyede bir gitmesinden dolayı sinirlenip ekrana tüm gücümle 5-6 kere vurduktan sonra ekranın ortasında bir çizgi çıktı. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı yoksa böyle kalmak zorunda mı?
Fiziksel hasar sonucu oluşan panel arızaları tamir gerektiriyor hocam. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok yani şuanda. Ayrıca tamir ücretleri de genelde çok yüksek oluyor ve yenisini almak daha mantıklı hâle geliyor.

Fiziksel hasar sonucu oluşan panel arızaları tamir gerektiriyor hocam. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok yani şu anda. Ayrıca tamir ücretleri de genelde çok yüksek oluyor ve yenisini almak daha mantıklı hâle geliyor.

Yani bilgisayar tamiri ile uğraşan birine götürürsem yapabilir mi bunu?

Yani bilgisayar tamiri ile uğraşan birine götürürsem yapabilir mi bunu?
Bu soruyu bana sormak yerine ona sorsan daha iyi olur aslında. Kimi yapar, kimi yapmaz. Ancak dediğim gibi, tamiriyle uğraşma git yenisini al. Hem tamir eden birini bulmak zor olur hem de astarı yüzünden pahalıya gelir, uğraştığına değmez.

LoL oynarken ekranın 2-3 saniyede bir gitmesinden dolayı sinirlenip ekrana tüm gücümle 5-6 kere vurduktan sonra ekranın ortasında bir çizgi çıktı. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı yoksa böyle kalmak zorunda mı?
Komik olan tarafı bütün gücünüzle 5 6 kere vurduktan sonra ekranın parçalanmayıp sadece bir çizik ile olaydan kurtulması bence. Ben eski monitörümü tek yumrukta yamultmuştum. Ya çok yumuşak davranmışsınız ya da monitör harbiden sağlammış. Modeli nedir?

Yüksek ihtimal tamir için vereceğiniz ücret en az sıfır bir monitör parasına yakın ya da denk olacaktır. Tabii yine etrafınızdakilere sorup soruşturmanızda fayda var.

Komik olan tarafı bütün gücünüzle 5 6 kere vurduktan sonra ekranın parçalanmayıp sadece bir çizik ile olaydan kurtulması bence. Ben eski monitörümü tek yumrukta yamultmuştum. Ya çok yumuşak davranmışsınız ya da monitör harbiden sağlammış. Modeli nedir?

Hocam monitor Philips 220e bu ilk vaka değil daha önceden de sert vurduğum oldu tüm gücümle biraz abartı oldu ama şiddetli vurdum biraz sağlam bir monitör çok şey geldi basına :d

Yüksek ihtimal tamir için vereceğiniz ücret en az sıfır bir monitör parasına yakın ya da denk olacaktır. Tabii yine etrafınızdakilere sorup soruşturmanızda fayda var.

Hocam peki tavsiye edebileceğiniz 144 Hz monitör var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı