Monitör otomatik ekran kararması sorunu

sakincin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar laptopum yere dustugu icin ekrani bozuldu ve ben de LG marka LCD monitor ile HDMI baglantisi yaparak kullaniyorum laptopu ama, sorun su ki film izlerken ya da oyun oynarken, kisa sureli ekran kararmalarinda monitor otomatik olarak kararip goruntu tekrar geri gelmiyor. Her defasinda elle manuel olarak ekrani acmak kapamak zorunda kaliyorum. Google'dan biraz arastirdim ama ne yazik ki nihai bir cozum bulamadim. Bu konuda yardimci olacak kimse varsa lutfen fikirlerini paylasabilir mi?

Arkadaslar bu konuda yardimci olacak kimse yokmu? Bu arada sevgili site dilbilimci arkadasim klavyemden dolayi Turkce karakter sorunum var lutfen hosgor:)

Bu konuda sanirim yardimci olacak bir forum uyesi yok! O zaman alternatif olarak buldugum cozumu soyliyeyim baride gelecekde ayni sorunu yasayan biri olursa onu yapsin. Cozum hdmi kablosuna donusturucu dvi aparati takarak kullanmak:)
Dark HDMI - DVI-D Dönüştürücü (HDMI dişi - DVI-D erkek)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı