kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 329 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Selamlar, Armoury Crate'deki otomatik Hz değiştirmeyi arkadaşımda kullanmak istiyor ama onun PC'si ASUS değil. Hangi programları önerirsiniz.
Selamlar, Armoury Crate'deki otomatik Hz değiştirmeyi arkadaşımda kullanmak istiyor ama onun PC'si ASUS değil. Hangi programları önerirsiniz.
Çözüm Bayram Reis 23 Ağustos 2024 DisplayFusion, RefreshLock, DisplayCAL gibi uygulamalar buldum. Umarım işine yararlar.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.682 Makaleler 27 Çözümler 177 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 23 Ağustos 2024 #2 kasar36 dedi: Selamlar, Armoury Crate'deki otomatik Hz değiştirmeyi arkadaşımda kullanmak istiyor ama onun PC'si ASUS değil. Hangi programları önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Otomatikten kastınızı anlamadım ama eğer ekranınızın yenileme hızını değiştirmek istiyorsanız: Öncelikle sisteminizi paylaşabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
kasar36 dedi: Selamlar, Armoury Crate'deki otomatik Hz değiştirmeyi arkadaşımda kullanmak istiyor ama onun PC'si ASUS değil. Hangi programları önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Otomatikten kastınızı anlamadım ama eğer ekranınızın yenileme hızını değiştirmek istiyorsanız: Öncelikle sisteminizi paylaşabilir misiniz?
KS KS kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 329 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 Bayram Reis dedi: Otomatikten kastınızı anlamadım ama eğer ekranınızın yenileme hızını değiştirmek istiyorsanız: Öncelikle sisteminizi paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır monitörde masaüstündeyken 60Hz oyunlarda 100Hz almak istiyor buna görede uygulama arıyoruz Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Otomatikten kastınızı anlamadım ama eğer ekranınızın yenileme hızını değiştirmek istiyorsanız: Öncelikle sisteminizi paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır monitörde masaüstündeyken 60Hz oyunlarda 100Hz almak istiyor buna görede uygulama arıyoruz
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.682 Makaleler 27 Çözümler 177 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 23 Ağustos 2024 #4 kasar36 dedi: Hayır sadece masaüstünde az oyunlarda çok Hz almak istiyor monitörde. Genişletmek için tıkla... Bay Negan, anladığım kadarıyla oyundan oyuna geçiş yaparken otomatik ekran yenileme hızı mı değişsin istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
kasar36 dedi: Hayır sadece masaüstünde az oyunlarda çok Hz almak istiyor monitörde. Genişletmek için tıkla... Bay Negan, anladığım kadarıyla oyundan oyuna geçiş yaparken otomatik ekran yenileme hızı mı değişsin istiyorsunuz?
KS KS kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 329 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #5 Bayram Reis dedi: Bay Negan, anladığım kadarıyla oyundan oyuna geçiş yaparken otomatik ekran yenileme hızı mı değişsin istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet masaüstünde düşük oyunda yüksek Hz almak istiyor Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Bay Negan, anladığım kadarıyla oyundan oyuna geçiş yaparken otomatik ekran yenileme hızı mı değişsin istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet masaüstünde düşük oyunda yüksek Hz almak istiyor
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.682 Makaleler 27 Çözümler 177 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 23 Ağustos 2024 #6 kasar36 dedi: Evet masaüstünde düşük oyunda yüksek Hz almak istiyor Genişletmek için tıkla... Sistem bilgilerini verebilirseniz uygun uygulama var mı diye bakabilirim. Artı 0 Eksi
kasar36 dedi: Evet masaüstünde düşük oyunda yüksek Hz almak istiyor Genişletmek için tıkla... Sistem bilgilerini verebilirseniz uygun uygulama var mı diye bakabilirim.
KS KS kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 329 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #7 Bayram Reis dedi: Sistem bilgilerini verebilirseniz uygun uygulama var mı diye bakabilirim. Genişletmek için tıkla... i7 2600 RX580 8 GB Anakartın markası yok 16 GB RAM 1TB depolama alanı SSD Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Sistem bilgilerini verebilirseniz uygun uygulama var mı diye bakabilirim. Genişletmek için tıkla... i7 2600 RX580 8 GB Anakartın markası yok 16 GB RAM 1TB depolama alanı SSD
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.682 Makaleler 27 Çözümler 177 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 23 Ağustos 2024 #8 DisplayFusion, RefreshLock, DisplayCAL gibi uygulamalar buldum. Umarım işine yararlar. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 329 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #9 Bayram Reis dedi: DisplayFusion, RefreshLock, DisplayCAL gibi uygulamalar buldum. Umarım işine yararlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: DisplayFusion, RefreshLock, DisplayCAL gibi uygulamalar buldum. Umarım işine yararlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.682 Makaleler 27 Çözümler 177 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 23 Ağustos 2024 #10 kasar36 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Eğer o uygulamalardan biri işinize yararsa, hangisinin işe yaradığını geri bildirir misiniz? Artı 0 Eksi
kasar36 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Eğer o uygulamalardan biri işinize yararsa, hangisinin işe yaradığını geri bildirir misiniz?