Monitör overclock sonrası bozulduğunu nereden anlarız?

The Crith

Hectopat
Monitöre OC yaptım ve görüntü gitti. PC'de bir sıkıntı yok televizyondan görüntü aldım. PC'yi driverler dahil sıfırladım ve yine monitörden görüntü alamadım. Monirörde kendi kendini tanımlama diye bir şey var ona basınca renkli bir fotoğraf geliyor yani görüntü var monitörde. Şu anda başka cihaza takma gibi bir şansım da yok kesin bozulmuş mudur? Tamir edilebilir bir şey mi? Bir de monitörün arkasındaki tuşlardan ayarlara girince ayarların yarısından fazlası yok sadece 2 ayarı ayarlayabiliyoruz.

Monitör hiç ısınmadı bir anda uygun olmayan mod dedi çıktı bir daha da açamadım. Cru programı ile OC yaptım.

Monitörünüz bozulmamış veremeyeceği Hz'ye çıkmışsınız televizyona bağlayıp eski haline getirin ayarları düzelicektir. Monitör öyle bir anda bozulmaz. Televizyona bağlıyken monitörüde bağlayın öyle düzeltin.

Hocam büyük ihtimal yaptığınız uygulama yüzünden möniyötrü takınca kaç a çektiyseniz onun gibi görüyor monitörün driverini silip monitörü yeniden takın.

Monitörünüz bozulmamış veremeyeceği Hz'ye çıkmışsınız televizyona bağlayıp eski haline getirin ayarları düzelicektir. Monitör öyle bir anda bozulmaz. Televizyona bağlıyken monitörüde bağlayın öyle düzel.

Zaten televizyon a bağladım ve PC'yi tamamen sıfırladım ama hem televizyona hem de monitör e aynı anda nasıl bağlıyacağım.
Hocam büyük ihtimal yaptığınız uygulama yüzünden möniyötrü takınca kaç a çektiyseniz onun gibi görüyor monitörün driverini silip monitörü yeniden takın.

Monitör ün driverini nasıl sileceğim peki? Bilgisayar şu an fabrika ayarlarında.

Yanlış bilgi
Monitörün driverı ile ilgili bir şey yok. Monitör ekran kartın NVIDIA ise şu şekilde overcloklanır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı