Monitör rengi bozuldu

furkan254f

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Monitörümun 1-2 aydır rengi solmuş durumdaydı özellikle orta kısmı bazı yerleri daha düzgün görüntü verebiliyordu. Şu anda ise yarısından çoğu renkten renge giriyor kullanılmayacak vaziyete geliyor bazen yeşil bazen beyaz renge giriyor. Tamir edilebilecek bir şey mi? Garantisi maalesef ki yok. 144 Hz idi. Ekran kartım ise GTX 1660 Super eğer alakası varsa.

IMG_20250918_170600.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Monitörümun 1-2 aydır rengi solmuş durumdaydı özellikle orta kısmı bazı yerleri daha düzgün görüntü verebiliyordu. Şu anda ise yarısından çoğu renkten renge giriyor kullanılmayacak vaziyete geliyor bazen yeşil bazen beyaz renge giriyor. Tamir edilebilecek bir şey mi? Garantisi maalesef ki yok. 144 Hz idi. Ekran kartım ise GTX 1660 Super eğer alakası varsa.

Eki Görüntüle 2575904

Ekran kartınla ilgili olabilir bu durum, başka bir ekrana bağlar mısın?

Olmazsa başka bir kablo veya ekran kartı ile.

Eki Görüntüle 2575904
Monitör modeli nedir?

Ekran kartınızı kontrol edin sorun onda başka monitör varsa oraya bağlayın sorun aynıysa ekran kartında sorun vardır ama sorun onda yok ise monitör sıkıntılıdır.

Başka bir ekran elimde yok maalesef
Evde televizyon varsa HDMI girişli, ona da bağlayabilirsin, monitör veya ekran olması zorunlu değil. Ekran kartında veya kabloda problem yoksa, evet problemin monitör olacak. Muhtemelen tamir edilebilir ancak iyi ve güvenilir yerler tahminen büyük şehirlerde bulunur - Ankara İstanbul gibi.

Hocam kasa hem fazla kablolu ve ağır televizyona nasıl bağlar ki zor olmaz mı ama tabiikide televizyon duvara sabit ise söylerim.

HDMI, güç kablosu, klavye ve mouse bağlayacak bu kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı