cancl7 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #21 yeuzun dedi: Denedim ancak renkte ve parlaklıkta bir şey değişmedi. Ayarı sadece yapmış bulundum. Genişletmek için tıkla... Parlaklık 97. Karşıtlık 67. Netlik 3. Renk sıcaklığı R45 G47 B57. Bu ayarları kullanıyorum gayet memnunum.
yeuzun dedi: Denedim ancak renkte ve parlaklıkta bir şey değişmedi. Ayarı sadece yapmış bulundum. Genişletmek için tıkla... Parlaklık 97. Karşıtlık 67. Netlik 3. Renk sıcaklığı R45 G47 B57. Bu ayarları kullanıyorum gayet memnunum.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 21 Kasım 2024 #22 yeuzun dedi: hocam ben de mag256f aldım geldi piksel sıkıntısı vs yok ancak renkleri nasıl ayarlayacağız bir rehber bulabildiniz mi Genişletmek için tıkla... Monitorun arkasindaki tuslarla ayarlarina girerek kendiniz ayarlamaniz lazim goz zevkinize gore. Ugrasmak istemeseniz hazir modlar da vardir.
yeuzun dedi: hocam ben de mag256f aldım geldi piksel sıkıntısı vs yok ancak renkleri nasıl ayarlayacağız bir rehber bulabildiniz mi Genişletmek için tıkla... Monitorun arkasindaki tuslarla ayarlarina girerek kendiniz ayarlamaniz lazim goz zevkinize gore. Ugrasmak istemeseniz hazir modlar da vardir.