Monitör renk döngüsüne girdi

Şimdi monitoru aç, sonra güç düğmesi ile beraber +/up tuşuna basılı tut. Reset sorusu gelene kadar bunu yap, tamam de.

Bende sağ ve sola gitme butonları var güç düğmesiyle birlikte hemen yanındaki tuşa basılı tutuyorum ama değişen bir şey yok.

İnceledim internette ama böyle bir modda bulamadım. Servisi arayın.

Tuşlar bunlar kullanım kılavuzuna baktım. Bir de servisi aradım robot 15 haneli IMEI numarasını tuşlayın diyor ama ekranın arkasında 15 haneli numara yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230421_140836_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_20230421_140836_com.google.android.apps.docs.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 131
Faturaya bakın.

Ticket attım bakalım geri dönüş olacak mı?

*Sorun şimdilik çözdüm ekran geldi umarım bir daha gitmez. :D sorun çıkmaması için arayüzden herhangi bir ayar yapmaya gerek var mı?
Peki bu ekran neden renk döngüsüne girer bilen biri var mı?

Faturaya bakın.

Bir şey daha soracağım, şu an monitör çalışıyor fakat Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'ye girerken bu sefer ekran renk döngüsüne giriyor, peki buradaki sorun nedir? Yetkili servise ulaşamıyorum mail attım dönmelerini bekliyorum. Umarım cevap alırım.

Son düzenleme:
Aynı monitör bende de var aynı sorunları yaşıyorum ne yapmam gerekiyor servis yardımcı oldu mu beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Aynı monitör bende de var aynı sorunları yaşıyorum ne yapmam gerekiyor servis yardımcı oldu mu beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Vallahi Xbox'ı bağlamıştım çıkarttım akşam kendine geldi, sanırım portlar ile alakalı durum o yüzden kasa harici başka bir cihaz a bağlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı