Monitör sağ sola dönerken boşluk var

Mülayim Serto

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, iyi günler.
Amazon'dan monitör aldım fakat monitör sağa ve sola döndürdüğüm zaman biraz boşluk var diğer yönlere hareket ettirince boşluk yok. Masayı salladigim zaman sallanmıyor sadece elimle hareket ettirince oluyor. Böyle sorun yaşayan oldu mu aranızda ileride bir sorun yaratır mı? AOC'un monitorunde de buna benzer sorun yaşayanlar olmuş değişimle uğraşma bir şey olmaz vs. yazmışlar fakat gene de emin olamadım ileride sorun çıkartır mı diye. Sizce mağaza ile iletişime geçeyim mi? Kargo vs. uğraşasım gelmiyor monitörü kutuya koy vs. uğraştırıyor sadece ayak kısmını değiştirirler mi acaba?

Herkese merhaba, iyi günler.
Amazon'dan monitör aldım fakat monitör sağa ve sola döndürdüğüm zaman biraz boşluk var diğer yönlere hareket ettirince boşluk yok. Masayı salladigim zaman sallanmıyor sadece elimle hareket ettirince oluyor. Böyle sorun yaşayan oldu mu aranızda ileride bir sorun yaratır mı? AOC'un monitorunde de buna benzer sorun yaşayanlar olmuş değişimle uğraşma bir şey olmaz vs. yazmışlar fakat gene de emin olamadım ileride sorun çıkartır mı diye. Sizce mağaza ile iletişime geçeyim mi? Kargo vs. uğraşasım gelmiyor monitörü kutuya koy vs. uğraştırıyor sadece ayak kısmını değiştirirler mi acaba?

Biraz boşluk var derken oraya görüntü gelmiyor mu yoksa diğer bölgelere nazaran daha net değil mi?

Biraz boşluk var derken oraya görüntü gelmiyor mu yoksa diğer bölgelere nazaran daha net değil mi?
yok ekranda bir sorun yok. Pivot monitör olduğundan monitörün ekranını sağ tarafa ya da sol tarafa döndürmek istediğimde boşluk var. Video yükleyebilseydim daha net olacaktı aslında ama atılmıyor sanırım

Monitör ile direk kısmında oluyor işaretlediğim yerde. O kısmın vidası mı sıkılmadı yoksa bana gelende mi fabrika hatası var bilemedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20231221_230816.jpg
    IMG_20231221_230816.jpg
    148,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20231221_231318.jpg
    IMG_20231221_231318.jpg
    193 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Yok ekranda bir sorun yok. Pivot monitör olduğundan monitörün ekranını sağ tarafa ya da sol tarafa döndürmek istediğimde boşluk var. Video yükleyebilseydim daha net olacaktı aslında ama atılmıyor sanırım.

Monitör ile direk kısmında oluyor işaretlediğim yerde. O kısmın vidası mı sıkılmadı yoksa bana gelende mi fabrika hatası var bilemedim.

O normal hocam bende de aynı şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı