Monitör seçimi

DebbySit

Centipat
Daha fazla  
Bende ASUS ROG STRIX G531GU-AL059 model numaralı laptop mevcut, monitör almak istiyorum ve tavsiyelerinize açığım, aradığım özellikler bütçe olarak Max 2000 TL ve çözünürlük 1080p yeterli, 21 veya 24 inç olması, günün tamamında kullandığım için göz yormayacak bir model olması, tazeleme olarak 120 veya 144 Hz olabilir, günlük olarak çoğunlukla video izleme ve okuma yapmak için ve ayrıca arada hikaye tabanlı oyunlar oynamak için kullanacağım, bir de HDMI ile kullanacağım için FreeSync uyumu nasıl oluyor bilmiyorum ve aslında beni kararsız bırakan kısmı da bu, şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ASUS ROG STRIX G531GU-AL059 model numaralı laptop mevcut, monitör almak istiyorum ve tavsiyelerinize açığım, aradığım özellikler bütçe olarak Max 2000 TL ve çözünürlük 1080p yeterli, 21 veya 24 inç olması, günün tamamında kullandığım için göz yormayacak bir model olması, tazeleme olarak 120 veya 144 Hz olabilir, günlük olarak çoğunlukla video izleme ve okuma yapmak için ve ayrıca arada hikaye tabanlı oyunlar oynamak için kullanacağım, bir de HDMI ile kullanacağım için FreeSync uyumu nasıl oluyor bilmiyorum ve aslında beni kararsız bırakan kısmı da bu, şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.

LG 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Veya

Tazeleme hızını göze almazsanız bütçe dostu ve renk bakımından diğerlerine taş çıkartıcak monitör.

Kavisli monitörler düz monitörlere göre daha az göz yorgunluğu yapar. Ayrıca oyunlar için daha iyi bir hissiyat verir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı