Merhaba arkadaşlar. Son Windows 10 güncellemesinden sonra bilgisayarın genel ses seviyesi azaldı. Yani önceki ses düzeyinin %50 sini kullanıyor gibiyim. Bunu bir türlü çözemedim. Monitörüm Samsung C24FG73 modeli. Monitörün ses çıkışına taktığımda eskisi gibi yüksek ses alabiliyorum.
Windows 10 güncellemesi (son güncelleme) ile alakalı bu sorunu yaşayan var mı? Monitörlerin ayrı bir ses kartı var mıdır? Yoksa anakart üzerinde ki ses yongasını mı kullanır?
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların
Sorunu çözdüm. Teşekkür ederim. Öncelikle dediğiniz gibi Güvenli Mod içerisinde driverleri kaldırıp normal başlatarak Anakartın kendi sitesinden ses driverini indirdim. Kurduktan hemen sonra yine Anakartın sitesindeki Nahimic 2 isimli programı inderek onu da kurdum. Nahimic Programını açtığımda içerisinde gerekli yükseltmeleri yapabildim. Aynı sorunu alan yada yaşayan arkadaşların öncelikle aygıt yöneticisinden ses sürücülerini kaldırarak yukarıda anlattığım yolu takip etmeleri faydalarına olur.